Chris Horners seier i årets Spania rundt kom overraskende på mange.

De færreste så den 41 år gamle amerikaneren som en favoritt til seieren i treukersrittet før de rullet i gang.

- Vi har gitt ham et tilbud
Horner hadde før start ikke skrevet under på en kontrakt for neste sesong. Det har han fortsatt ikke gjort.

- Vi har gitt ham et tilbud for 2014, og vi håper at han signerer for oss før oppkjøringen til neste sesong starter, sier presseansvarlig Philippe Maertens i RadioShack-Leopard til procycling.no.

Les også: Horner slår 91 år gammel rekord

41-åringen ble naturligvis en attraktiv rytter for flere lag etter den historiske seieren i Vuelta a España.

Ikke bare tok han flust av UCI-poeng, men han viste også egenskaper i fjellene flere lag sikler etter å besitte.

Flere poeng enn Vacansoleil-DCM
Horners 257 poeng i verdenstouren er for eksempel 132 poeng mer enn hva hele Vacansoleil-DCM har plukket så langt i 2013. På RadioShack-Leopard er det bare Fabian Cancellara som har tatt flere poeng enn veteranen.

Det er likevel ikke sikkert at 41-åringen signerer for sin nåværende arbeidsgiver. Maertens innrømmer at det er et stykke fram til noe er avgjort.

- Horner har fått tilbud fra andre lag. Forhandlingene pågår og er krevende. Det er umulig å spå hvem han vil representere i 2014, forteller Maertens.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mange kjemper om signaturen
Belgieren vil ikke røpe hvor mange andre lag som forsøker å signere vuelta-vinneren. Underveis i treukersrittet ble det rapportert at amerikaneren er ønsket av nåværende Euskaltel.

Formel 1-føreren Fernando Alonso ønsker å bygge sitt eget lag på sykkelsportens øverste hylle, og tidlig i september ble det klart at han kjøper lisensen til Euskaltel.

Les også: Formel 1-stjerne redder sykkellag

Da den framtidige manageren for Alonsos lag, Kiko Garcia, tidligere denne uka ble konfrontert med ryktene, ønsket han ikke å kommentere saken.

- Jeg kan ikke si noe om hvem vi forsøker å signere. Det vil være dårlig gjort overfor lagets nåværende sponsorer og Alonso, sa Garcia til cyclingnews.com.