Cristiano Ronaldo er tilbake i Manchester United og torsdag ble det kjent at portugiseren skal spille med den ikoniske sjuertrøyen i Premier League-klubben.

Han overtar dermed nummeret etter Edinson Cavani. En rekke profiler har spilt med nummer sju på ryggen opp gjennom årene i United, som for eksempel George Best og David Beckham. Ronaldo hadde også nummer sju på ryggen en periode sist han var i klubben. 36-åringen kom til United i 2003 og dro videre til Real Madrid i 2009.

LES OGSÅ: Billetter til Ronaldo-comebacket selges for sjokkpriser

I kjølvannet av at portugiseren dro til den spanske superklubben, slet Manchester United lenge med å finne en verdig arvtager til sjuertrøyen. Én av dem som fikk sjansen til å bære den er Ronaldos tidligere lagkompis i Madrid, Angel Di Maria.

Di Maria: - Jeg ga blanke f***

Argentinerens opphold i England ble imidlertid en stor fiasko og ett år etter at han ankom balløya, ble han solgt videre til den franske storklubben PSG.

I et oppsiktsvekkende intervju åpner Di Maria nå litt opp om hva det betydde for ham å spille med nummer sju på ryggen for en klubb som Manchester United.

- Jeg ga blanke f*** i å være Manchester Uniteds nummer sju. I starten snakket klubben mye om betydningen av det, men for meg var det bare en trøye, sier han til TyC Sports, gjengitt av engelske The Mirror.

United betalte rundt 59,7 millioner pund da de hentet argentineren fra Real Madrid i 2014. Han spilte 32 kamper og scoret fire ganger i løpet av sin ene sesong der.

LES OGSÅ: Ronaldo om overgangen til Manchester United: - Han spilte en stor rolle

Di Maria og familien slet voldsomt med å finne seg til rette i Manchester og ble blant annet utsatt for et ran som satt en støkk i dem under oppholdet.

Mislikte van Gaal

I det samme intervjuet forteller Di Maria at han ikke har gode minner fra tiden i Premier League-klubben.

- Hver gang noe relatert til Manchester United kommer på TV, så skifter jeg kanal fort, sier den nå 33 år gamle angrepsspilleren.

Han trekker blant andre fram daværende manager Louis van Gaal som en av hovedgrunnene til at han ikke fikk det til å stemme.

LES OGSÅ: Hevder Allegri er forbannet etter Juventus' Ronaldo-avgjørelse

- Jeg kunne score og ha målgivende pasninger, men neste dag på trening så viste han meg feilpasningene mine, sier den tidligere Real Madrid-mannen.

- Han gikk meg på nervene fra dag én og han likte ikke spillere som var større enn ham selv, forteller 33-åringen.

- Vi ble kalt grådige

Det er imidlertid ikke bare Di Maria som har et anstrengt forhold til Manchester United og England. Kona Jorgelina Cardoso innrømmer i et intervju med Los Angeles de le Manana, at hun aldri ønsket å flytte til Manchester.

LES OGSÅ: Profilen skal ha følt seg trygg på framtiden etter prat med Solskjær, men så tok det hele en brå vending

- Jeg husker at Angel kom til meg og sa han hadde fått et tilbud fra Manchester United. Han vurderte det, fordi det kunne gi oss mer økonomisk trygghet, sier hun.

- Det endte opp med at vi kranglet om det. For meg var det helt uaktuelt, han kunne dra alene. Men det var mye penger involvert og i etterkant ble vi kalt grådige av folk i Spania. De hadde rett, sier kona til fotballprofilen videre.

PSG betalte for øvrig rundt 45 millioner pund da de hentet Di Maria sommeren 2015. I den franske klubben har han spilt regelmessig i de siste seks sesongene.