Gå til sidens hovedinnhold

Angrep dommer – ble utestengt

Han gikk til fysisk angrep på dommeren i dommergarderoben. Nå venter minst to måneder på sidelinja.

Det var etter 3. divisjonskampen mellom Follese og Bremnes 1. september det gikk over styr for Follese-trener Kjetil Lone. Follese vant 2-0, men Lone var likevel forbannet på dommeren.

I dommergarderoben skal han blant annet ha tatt strupetak på dommeren, skriver 100 % Fotball. Daglig leder Knut Berge i Hordaland fotballkrets bekrefter at treneren nå er suspendert i to måneder, det vil si ut sesongen.

- Jeg kan ikke gå i detaljer, men kan bekrefte at saken på grunn av sin alvorlighetsgrad er sendt over til doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund. Vi vurderer saken som så alvorlig at det ligger utenfor vår myndighet å fastsette den endelige straffen, sier Berge.

Kjetil Lone avviser at han skal ha tatt strupetak på dommeren. Slik beskriver han det som skjedde da han gikk inn i dommergarderoben for å si sin mening om et gult kort som var delt ut:

- Jeg tok situasjonen opp med linjedommeren i garderoben. Det som da skjedde, var at hoveddommeren tok tak i jakken min og skjøv meg ut av garderoben. Jeg fikk døren i ryggen, og da tente jeg skikkelig til. Jeg syntes det var en utrolig arrogant oppførsel av dommeren, sier Lone til 100 % Fotball.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han oppførte seg «taktløst».

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant