RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrep medspiller i garderoben

Sist oppdatert:
Han har satt 33 poeng i snitt i hver kamp hittil i årets sesong. I går fikk han sparken for å ha angrepet en medspiller i garderoben.

Amerikanske Anthony Grundy, som spiller for lille Ockelbo i den svenske basketligaen, så svart da laget kom inn i garderoben etter halvspilt kamp mot Helsingborg på fredag.

- Det har vært i tottene på hverandre tidligere. I dette tilfellet gikk det over styr, sier klubbens ordfører, Tomas Grönberg, til Aftonbladet.

Bråket ble stanset av andre spillere før det utartet fullstendig. Men klubben valgte likevel å la sin store stjerne gå, for å vise at de ikke aksepterer en slik oppførsel.

- Grundys oppførsel var veldig aggressiv. Vi kunne ikke ha han værende. Han er ligaens beste spiller, og det er klart at spillet vårt kommer til å bli påvirket av dette. Men vi kan ikke ta sånne hensyn, sier Grönberg videre.

Så sent som tirsdag ble også Ockelbo-spilleren Samir Rhassane utestengt etter at han havnet i bråk med dørvaktene på en nattklubb i Gävle.

- Når det gjelder Samir, handlet det om han selv og hans egne problem. Han har aldri løyet for oss, han har alltid vært ærlig, og er en godt likt person på alle måter. Vi ville gi ham en sjanse, og føler at det er en plikt å hjelpe ham, sier Grönberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere