WEST HAM - FULHAM 3-0: Andy Carroll var ikke den suksessen Liverpool og manager Brendan Rodgers håpet på. I sommerens overgangsvindu ble engelskmannen derfor lånt ut til West Ham.

To dyre spisser i to nye klubber
Det spørs om ikke Rodgers sitter med litt blandede følelser nå. Han vil nok at sine utlånte agenter skal prestere, men samtidig kunne nok Liverpool hatt god bruk for de ferdighetene Carroll viste i dag.

Andy Carroll startet kampen for West Ham. Fulhams nyervervelse fra Manchester United, Dimitar Berbatov, kom først inn i pausen. Det var kun en av dem som kunne juble.

Der Carroll dominerte førsteomgang, var Berbatov et av få lyspunkt for Fulham-fansen i andreomgang.

Andy Carroll en konstant trussel mot Fulham-laget, og var direkte involvert i flere av scoringene. Dimitar Berbatov derimot, hadde rett og slett ikke gode nok lagkamerater.

West Ham hadde få problemer med å skaffe tre poeng i ettermiddagens kamp. Etter å ha imponert i førsteomgang, ble ikke andreomgang et fyrverkeri.

Det trengte de ikke.

- Førsteomgang var strålende, andreomgang var kontrollert, men litt tammere, oppsummerte Petter Myhre i TV 2-studioet etter kampen.

West Ham-manager Sam Allardyce har få ting å klage på etter kampslutt. Det eneste kan være Carrolls skade, som kan være alt fra en liten smell, til en strekk som holder han borte fra fotballbanen i flere uker.

- Han blir et levende mareritt
Det tok ikke lang tid før man skjønte hvordan denne kampen gikk. Etter 53 sekunder hadde Kevin Nolan sørget for at West Ham tok ledelsen, etter at Andy Carroll på karakteristisk vis smalt til i en hodeduell.

23-åringen trengte altså ikke engang ett minutt for å presentere seg i West Ham-trøya. Og slik fortsatte han. Gjennom hele førsteomgang skapte den høye mannen kaos for Riise, Hangeland og resten av Fulham-forsvaret.

Han passer kanskje ikke inn i Brendan Rodgers filosofi, men på Upton Park fungerte både Andy Carroll og hestehalen hans glimrende.

- Han kommer til å bli et levende mareritt for motstanderne framover, oppsummerte Ian Macintosh i TV 2-studioet i pausen.

Men til tross for gode (dog få) involveringer, var det ikke Carroll som sto for scoringene. Foruten allerede nevnte Kevin Nolan, var det Winston Reid og Matthew Taylor som sendte ballen i nettet for West Ham.

Da Carroll etter drøyt 70 minutter ble tvunget av banen etter å ha fått seg en trøkk av Brede Hangeland, hadde han gjort nok til å få stående applaus av hjemmefansen.

Og bortsett fra et par tekniske finesser fra Berbatov, var det nesten det eneste som skjedde i heller tamme siste 45 minutter.