RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Angrer ikke Bent-hets

Sist oppdatert:
Harry Redknapp bryr seg ikke om Darren Bents følelser.

LIVE 20.45: Burnley - Tottenham

Etter Tottenhams 1-1-kamp mot Portsmouth sa Harry Redknapp at selv kona hans hadde scoret på den målsjansen Darren Bent misbrukte i sluttminuttene, da Tottenham-spissen headet utenfor fra fire-fem meters hold.

Tottenham-manageren ville ikke trekke tilbake uttalelsen og rettferdiggjorde den heller med en referanse til hvordan David Bentleys reaksjon på en god, gammeldags skyllebøtte.

- Vi trenger ikke å være så fintfølende. Vi er altfor forsiktige med folk. Jeg angrer ikke, sier Redknapp ifølge The Times.

Bent blir trolig å finne på innbytterbenken når Tottenham onsdag kveld spiller returkamp mot Burnley i semifinalen av ligacupen. Tottenham bør spille seg til finaleduell mot Manchester United 1. mars, etter å ha vunnet hjemmekampen mot Burnley med 4-1.

Bentley får derimot høyst sannsynlig spille, etter å ha blitt sittende på innbytterbenken i to kamper. Den kreative vingen har skuffet i Tottenham etter at han ble kjøpt fra Blackburn for 15 millioner pund.

- Kanskje han trodde at «nå som jeg er i Tottenham, må jeg spille litt mer underholdende med flikker og sånt». Arbeidsmoralen ble lidende, mener Redknapp.

Tottenhams manager har aldri vært redd for å si hva man mener til spillerne sine. Se for eksempel dette YouTube-klippet:

Tottenham må vinne både semifinalen mot Burnley og finalen mot Manchester United for å kvalifisere seg for uefacupen. Selv om United skulle kvalifisere seg for Champions League, vil ikke uefacupplassen tilfalle den tapende ligacupfinalisten. Plassen vil i stedet fordeles ut i fra tabellplassering i ligaen.

Nettavisen følger Burnley - Tottenham direkte fra 20.45 onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere