Gå til sidens hovedinnhold

Angrer ikke Bent-hets

Harry Redknapp bryr seg ikke om Darren Bents følelser.

LIVE 20.45: Burnley - Tottenham

Etter Tottenhams 1-1-kamp mot Portsmouth sa Harry Redknapp at selv kona hans hadde scoret på den målsjansen Darren Bent misbrukte i sluttminuttene, da Tottenham-spissen headet utenfor fra fire-fem meters hold.

Tottenham-manageren ville ikke trekke tilbake uttalelsen og rettferdiggjorde den heller med en referanse til hvordan David Bentleys reaksjon på en god, gammeldags skyllebøtte.

- Vi trenger ikke å være så fintfølende. Vi er altfor forsiktige med folk. Jeg angrer ikke, sier Redknapp ifølge The Times.

Bent blir trolig å finne på innbytterbenken når Tottenham onsdag kveld spiller returkamp mot Burnley i semifinalen av ligacupen. Tottenham bør spille seg til finaleduell mot Manchester United 1. mars, etter å ha vunnet hjemmekampen mot Burnley med 4-1.

Bentley får derimot høyst sannsynlig spille, etter å ha blitt sittende på innbytterbenken i to kamper. Den kreative vingen har skuffet i Tottenham etter at han ble kjøpt fra Blackburn for 15 millioner pund.

- Kanskje han trodde at «nå som jeg er i Tottenham, må jeg spille litt mer underholdende med flikker og sånt». Arbeidsmoralen ble lidende, mener Redknapp.

Tottenhams manager har aldri vært redd for å si hva man mener til spillerne sine. Se for eksempel dette YouTube-klippet:

HTML EMBED

Tottenham må vinne både semifinalen mot Burnley og finalen mot Manchester United for å kvalifisere seg for uefacupen. Selv om United skulle kvalifisere seg for Champions League, vil ikke uefacupplassen tilfalle den tapende ligacupfinalisten. Plassen vil i stedet fordeles ut i fra tabellplassering i ligaen.

Nettavisen følger Burnley - Tottenham direkte fra 20.45 onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken