RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Angrer på Johnsen-slakt

Sist oppdatert:
Tidligere landslagskeeper Tom R. Jacobsen var svært kritisk til Espen Johnsen før lørdagens kamp mot Spania. - Han var bedre enn ventet, det må jeg innrømme.

- Jeg mener Johnsen bare er kommet med fordi andre er skadet, og at det er en mangel på gode keepere i Norge nå, sa Tom R. Jacobsen til TV 2 Nettavisen sist uke.

Kona ble sur
Espen Johnsen svarte med et keeperspill av en annen verden. RBK-keeperen var høyt og lavt og reddet Norge fra utklassingssifre.

- Han var bedre enn det jeg ventet, det må jeg jo innrømme. Kona var litt sur på meg for at jeg hadde sagt det jeg sa, ler Jacobsen. Den tidligere Bryne- og Vålerenga-keeperen spilte 26 A-landskamper mellom 1975 og 1983.

Johnsens gode psyke poengterte Jacobsen allerede forrige uke, og den kommentaren var han i alle fall fornøyd med. Jacobsen står ellers fast ved en del av kritikken han kom med i forrige uke.

- Vi får se hvordan det går til onsdag. Én god kamp kan alle ha, det er det å fullføre det videre som er vanskelig. Vi får se om ett år - om jeg har endret oppfatning da, sier Jacobsen.

Ingen er mer lovende
Fortsatt mener han at Espen Johnsen ofte ender med tyngden på feil bein.

- Han har en tendens til å hoppe før skuddet kommer, han beveger seg litt tidlig - som på det første målet. Ellers var han jo litt heldig på noen av de redningene han hadde, hvor han kastet seg før skuddet kom og de skjøt dit han kastet seg.

- Men han var veldig bra mot slutten, det er ingen tvil om det. Og jeg ser ingen andre som er mer lovende nå, innrømmer Jacobsen overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere