RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anja Andersen i trøbbel igjen

Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Sist oppdatert:
Anja Andersen må forklare seg etter grove beskyldninger mot israelske dommere.

Det var etter Slagelses 29-30-tap mot Hypo Niederösterreich at Slagelse-trener Anja Andersen så rødt. Hun var av den klare oppfatning av at det israelske dommerparet hadde spolert Slagelses vinnersjanser med elendig dømming, og lot de få høre det ettertrykkelig.

På sine hjemmesider bygger Slagelse opp om Andersens følelser. Under tittelen "Bortdømt i Wien", kan en lese at "Dommerparet Shlomo Cohen og Yroam Peretz fra Israel leverte rett og slett en skandalekamp. (...) Hypo fikk ganske enkelt seieren forært av de to israelerne som dømte SDT'erne (Slagelse Dream Team, journ. anm) av banen".

I følge DR har dommerne fra kampen nå klaget Andersen inn til det europeiske håndballforbundet, EHF. Forbundet har derfor bedt om å få en redegjørelse fra sjællandsklubben innen neste uke.

Andersen, som i grunn har vært av den kontroversielle typen hele sin spiller- og trenerkarriere, vakte mye oppsikt da hun tok hele laget av banen etter at hun selv ble utvist i en kamp i den danske ligaen i mars i fjor. Andersen ble først idømt en straff på et år utenfor håndballen, men fikk redusert straffen til to måneder.

Tross tapet for Hypo Niederösterreich er Slagelse klare for kvartfinalen i mesterligaen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere