RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anmelder Lyns cupfinalevideo

Sist oppdatert:
Lyns cupfinalevideo var for sterk kost for Norges Fotballforbund. Nå har også Jernbaneforbundet reagert. De har nå politianmeldt de som står bak videoen.

Under Lyns cupfinalevideo blir en Brann-supporter kneblet til jernbanelinjene i Lodalen. Dette likte Jernbaneverket veldig dårlig.

- Vi har politianmeldt produksjonsselskapet for brudd på jernbaneloven. Det pleier vi å gjøre i slike saker. De har ikke bedt om tillatelse slik at vi har kunnet sette i gang tilfredsstillende sikkerhetstiltak, sier informasjonsdirektør Jan Erik Kregnes i Jernbaneverket til VG Nett.

Lyns Morgan Andersen vet ikke om han skal le eller grine etter anmeldelsen.

- Hvis de ønsker å misbruke skattebetalernes penger på den måten, så må de jo bare gjøre det. Den videoen er jo allerede gitt ut, så det er ikke så mye vi kan få gjort med det, sier han til NRK.

Denne holdningen liker Kregnes dårlig.

- Vi bruker millioner på å dra rundt til skoler hvert eneste år for å fortelle hvor farlig det er å ferdes i sporet. Det er mange som har dødd av dette, og vil ikke at ferdsel i sporet skal alminneliggjøres, sier Kregnes.

Her kan du se Lyns cupfinalevideo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere