Sol Campbell gikk fra Tottenham til erkefienden Arsenal som bosmanspiller i 2001. Helt siden den kontroversielle overgangen har stopperen måtte tåle hets og tilrop fra publikum når han har spilt mot sin gamle klubb.

Selv om Campbell nå spiller for Portsmouth, har ikke Spurs-fansen tilgitt den tidligere landslagskjempen.

I søndagens oppgjør mellom Portsmouth og Tottenham på Fratton Park, fikk forsvarsspilleren nok en gang gjennomgå.

- Vil stoppe hetsen
Nå har Portsmouth anmeldt den gjentatte hetsen av stopperen til det engelske fotballforbundet.

- Etter å ha diskutert saken med Sol, har vi bestemt oss for å levere en offisiell klage til det engelske fotballforbundet vedrørende skjellordene som ble ropt til ham under søndagens kamp mot Tottenham, heter det i en pressemelding fra Portsmouth ifølge Sky Sports.

34-åringen uttalte så sent som forrige sesong at han hadde sett seg mektig lei på alle tilropene og at noe burde gjøres med denne oppførselen fra publikum. Portsmouth støtter han nå i disse uttalelsene.

- Både Sol og klubben føler at det er helt urimelig at en spiller skal bli utsatt for personlig hets, og at dette ikke hører hjemme i fotballen.

Kan bli politisak
Det engelske fotballforbundet har imidlertid ikke hatt muligheten til å gripe inn, fordi noen må først anmelde forholdene. Nå har altså Portsmouth gjort nettopp dette.

- Klubben vil oppfordre fotballforbundet til å se på denne saken så fort som mulig, og vi ønsker å samarbeide så godt vi kan i undersøkelsene fra enten forbundet eller politiet i Hampshire, heter det i pressemeldingen.

Sol Campbell har spilt profesjonell fotball siden 1992 og har 73 kamper og ett mål for det engelske landslaget.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).