RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Anna fikser cashen

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Anna Rönning er jenta vi stoler på mandag da hun kjører vår V65-banker på Färjestad.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Fortsatt overlegen i Trondheim

Oddstips: Valladolid gjør jobben hjemme
Lunsjtrav Momarken: En frekkis fra Hammers

Mandagen starter med V4/DD fra Østersund før Momarken overtar stafettpinnen med lunsjtrav fra Mysen. Til kvelden er det V65 fra Färjestad og dobbel V5 fra Leangen.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Färjestad:
V65 kl 19.08
DD kl 20.36

Det er altså Färjestad travbane i Karlstad som er vertskap for mandagens V65-omgang, dessverre med ingen norske innslag på kuskesiden. Både Bjørn Goop og Åke Svanstedt er på plass og vær du sikker på at Sveriges to mestvinnende kusker får med seg en seier eller to. Men bankeren finner vi i V65-5 og den sitter Anna Rönning bak. 30 år gamle Anna Rönning jobber til daglig hos Stig Sjögren på Färjestad travbane og kjører både travløp og rir monteløp. Tretten løp har hun vunnet i år, seks av dem har vært travløp og sju i monte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mandag setter hun seg opp bak den meget flotte femårshoppa 4 Tofu i V65-5/DD-1 som har vunnet seks løp i år og to ganger har det vært nettopp Anna Rönning som har kjørt. Det ene løpet var et V75-løp på Axevalla i mars, mens hun også vant med hesten på Färjestad 12. august i år. Nevnte Tofu var vårt store drag for dagen i det løpet og etterpå det har Tofu fortsatt med sterke prestajoner. I sin siste start var Tofu rett og slett knallgod fra dødens i et V75-løp på Bergsåker som treer. Med spor fire bak bilen mandag skal veien til tet ligge åpen og da har vi vondt for å se Tofu tape dette løpet. Vår V65-banker i V65-5/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To hester er heldekk
I V65-2 blir vi svært overrasket om ikke vinneren er blant ubeseirede 2 Leopard C.D. og Åke Svanstedts 8 Com Valle. Førstnevnte har startet åtte ganger i karrieren og vunnet samtlige for sin trener og kusk Mikael J. Andersson, mens Com Valle vant V75-løp så sent som i slutten av august på Bergsåker. Fra strek er det veldig gode sjanser for at Leopard C.D. styrer dette stayerløpet fra start til mål, men Åke Svanstedts hester går så det griner for tiden og vi tar denne med som sikkerhet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Norgeskjenning kan overraske
9 Orchidea S.L.M. ble hentet fra USA til Frode Hamre og gjorde som kjent en rekke sterke løp for ham i fjor og tok blant annet fire strake seire for Hamre i fjor høst. Fulgte opp me to nye seire i tidlig på nyåret, før han ble solgt til Sverige og havnet i trening hos flinke Susanne Richter. Der ble det tre seire på de fire første startene i mai/juni, før hoppa mistet formen utover sommeren. Kom tilbake etter to måneders pause i Rättvik for tre uker siden og spurtet da voldsomt fra køen. Får Magnus Jakobsson hoppa feilfritt avgårde fra tillegg, er det ingen tvil om at Orchidea S.L.M. kan speede ned denne gjengen. Blir et andrevalg i spillet og vi synes hesten er svært spennende i V65-4.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere