*Nettavisen* Sport.

Annan kobles til storklubber

Foto: AFP/Scanpix

Manchester United, Chelsea og Lyon skal være interessert i Rosenborg-spilleren.

Anthony Annan var blant Ghanas aller beste spillere da de kun var et straffespark i det 120.minutt unna en historisk semifinale.

I løpet av helgen returnerer midtbanespilleren til Trondheim og Rosenborg, men om man skal tro Sky Sports kan oppholdet denne gang bli kort. Sky melder nemlig at storklubbene Manchester United, Chelsea og Lyon er meget interesserte i ghanseseren.

Annan innrømmer at interessen er smigrende, men nekter å forskuttere noe.

- Jeg har det bra for øyeblikket. Jeg har hørt mye snakk om meg hver sommer. Det er godt å høre at klubber som Manchester United, Chelsea og Lyon er interesserte, men ingenting er offisielt.

Lyon har lenge vært nevnt som en mulig destinasjon for Annan, men de to engelske storklubbene har først kommet inn i bildet i løpet av VM. Og skal man tolke ut i fra Annans uttalelser kan det virke som om Lyons interesse er mest reell.

- Det er smigrende, Lyon er et storlag i Europa. Men jeg har kontrakt med Rosenborg til desember 2011, så vi får vente og se.

Rosenborg-trener Nils Arne Eggen har tidligere uttalt at dersom Annan spiller som i VM spiller han ikke i Rosenborg. Dermed kan det bli en interessant høst for Annan, uansett hvor han havner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag