*Nettavisen* Sport.

Annette (21) covergirl i USA

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nå skal Annette (21) virkelig erobre USA.

15.06.10 14:38

Verdens største pokermagasin, amerikanske «BLUFF», bruker Lura-jenta Annette Obrestad på coveret av juni-utgaven, skriver Rogalands Avis. Nå inntar hun World Series of Poker i USA.

Obrestad ble kjent da hun i 2007 vant World Series of Poker (WSOP) i London – det som regnes som VM i poker – og premiepotten på 11,4 millioner kroner.

Samme år var hun også den første jenta som toppet rankingen til nettstedet PocketFives.com, og også den første utenom USA. Den rankingen er online-turneringsspillerne sin toppliste.

Covergirl
Nå forlater Lura-jenta European Poker Tour til fordel for World Series of Poker-tour i USA. Grunnen til at hun først nå inntrer i det aller ypperste selskapet i USA – der alle pengene er – er at hun først nå har fylt 21 år og får lov til å delta i pokerturneringene. Derfor pryder hun forsiden av «BLUFF» i juni – verdens største pokermagasin – og de advarer mot hva hun kan oppnå i WSOP.

- Annette Obrestad var først en sensasjon i poker på Internett som fortsatte med å vinne WSOP Europe i 2007 som 18-åring. At hun nå inntar amerikansk jord og skal debutere i WSOP her, gjør at hun fortjener coveret på «BLUFF», skriver sjefredaktør av magasinet, Lance Bradley, i sin leder, ifølge Rogalands Avis.

Han fortsetter med å skryte av det unge stjerneskuddets omgang med mediene og fans, og at hun er veldig moden til tross for alderen.

Spår suksess
Redaktør Bradley legger ikke skjul på at han har store forventninger til Obrestads prestasjoner i WSOP i USA.

- Hun er en av flere spillere vi forventer store ting av i år, skriver han.

Før det denne sommeren skal spilles om 57 armbånd i løpet av syv uker, mener «Bluff» at 21-åringen blir den viktigste spilleren å følge med.

Magasinet spår at Obrestad får masse oppmerksomhet fra mediene, enda mer press, fire utbetalinger og et nytt armbånd til den andre hånden.

Hun har allerede tjent inn 2,799,199 dollar i løpet av karrieren som pokerspiller.

Sikker vinner
Obrestad er også avbildet og presentert i en artikkel om at dette pokeråret kan bli kvinnenes år.

«Alle tror hun kan vinne et armbånd (tegnet på en seier i en WSOP-turnering) i år. Hvis det ikke blir dette året, så vil Annette sikkert vinne et armbånd snart, eller en annen stor turnering. Sett pengene dine på det.» står det å lese i «Bluff».

Denne saken er hentet fra www.rogalandsavis.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.