Gå til sidens hovedinnhold

Annette (18) best i verden

En norsk jente på 18 år regnes nå som verdens beste turneringsspiller i poker.

Nettavisen har tidligere omtalt Annette Obrestads fantastiske utvikling som turneringsspiller på internett. Det siste året, og spesielt de siste sju månedene, har hun dominert flere av de største turneringene som finnes på PokerStars, UltimateBet og FullTiltPoker.

Målet er nådd
Den siste uka har hun vunnet to $100-turneringer på UltimateBet, en $150-turnering på PokerStars og i tillegg har hun flere andre finalebord. Det holdt til at hun overtok førsteplassen på rankingen til nettstedet PocketFives.com.

- Jeg ble utrolig overrasket, men visste at det var en sjanse for at jeg kom til å bli nummer én etter de resultatene jeg har hatt den siste uka eller måneden. Dette er garantert den beste uka jeg har hatt, og jeg er glad jeg fikk betalt for det på en annen måte enn bare i dollar, sier Annette Obrestad til Nettavisen.

- Det viser bare at det lønner seg å jobbe hardt for å oppnå det du vil, legger hun til.

Hele Poker-Norge er imponert over alt den unge Sandnes-jenta har oppnådd.

Imponert
- Dette er jo online-turneringsspillerne sin toppliste, og hun er den første jente som topper rankingen, og også den første utenom USA, så dette er enormt imponerende, sier Henning Granstad, tidligere verdensmester i speed-poker, til Nettavisen.

Granstad regnes selv blant Norges aller fremste turneringsspillere, og er nettopp hentet inn av det storsatsende britiske pokerselskapet Dusk Till Dawn Poker for å promotere selskapet gjennom et profesjonelt pokerlag.

Han håper og tror at Annette Obrestad snart vil sette preg på European Poker Tour (EPT).

- Det er mange veldig gode spillere i EPT-sirkuset, og det er stor forskjell fra online til live, men med de prestasjonene hun gjør for tiden har hun iallfall ingen grunn til å frykte noen. Hvis hun får ut potensialet sitt også live, kan hun sette preg på enhver turnering, konstaterer Granstad.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021