RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Annika møter Tiger - igjen

Sist oppdatert:
Annika Sørenstam har møtt Tiger Woods tidligere. I helgen møtes to av golfens aller største profiler hverandre igjen.

- Jeg har aldri følt at jeg behøver å bevise noe gjennom å spille mot herrene. For meg er det en utfordring jeg ser fram til, sier Sørenstam til USA Today.

Skins Game
Etter den tiende seieren for året søndag ble Sørenstam spurt om hvordan hun ville sammenfatte sesongen. Slik svarte hun:

- Sesongen min er ikke over med dette. Jeg har noe veldig stort framfor meg til helgen. Jeg skal forsøke å være klar til det...

Det svenske golfesset skal, akkurat som i fjor, være med i den amerikanske tv-klassiskeren Skins Game. I fjor vant hun 225.000 dollar etter å ha vunnet fem hull, blant annet gjennom å senke et briljant bunkerslag.

- Ved siden av å senke et firejern eller gjøre en hole-in-one, var det trolig det beste slaget jeg har sett, sa Fred Couples den gangen.

Slo Lefty
Han vant fjorårets konkurranse, men Sørenstam slo da storstjerner som Phil «Lefty» Mickelson og Mark O’Meara.

I tillegg til Couples skal Adam Scott og Tiger Woods delta i år.

- Annika er cool. Vi treffes av og til og trener sammen, og jeg er imponert av måten hun trener på. Hun har en utrolig sving, sier Woods til magasinet Svensk Golf.

Sørenstam selv mener at treningsrunder med Woods og andre mannlige proffer har gjort henne bedre. Dessuten lærte hun mye av sine dueller med menn i 2003.

- Jeg kan ikke engang si hvor mange slag jeg har spart gjennom å trene med herrer. Jeg chipper for eksempel helt annerledes, og bruker en lobbwedge mye mer nå. Det fungerer så mye bedre.

Slå lenger
I helgen ønsker å lære å slå enda lenger gjennom å konkurrere mot Scott, Woods og Couples.

- Jeg kan kanskje ikke slå 270 meter, men jeg vil se hvordan de gjør det, og hvordan jeg kan bli enda bedre, sier Sørenstam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere