Ansetter svensk trener

Foto: Norges Golfforbund

Golfforbundet ansetter ny trener på kvinnesiden

Svenske Jonas Lilja (28) er ansatt som ny golftrener på kvinnesiden. Lilja tiltrådte jobben i Golfforbundet 1. januar i år, og kontrakten med forbundet gjelder to år fram i tid.

Utvikle talentene
Jonas Lilja kommer fra trenerjobben ved Stockholms Golfklubb. Han er personlig trener for tre svenske landslagspillere (Pontus Widegren, Niclas Carlsson og Johann Tillström), i tillegg til tre collegespillere. I Norge skal han i samarbeid med landslagstrener Line Berg ha ansvaret for juniorgruppe jenter 17-18 år, samt lede arbeidet med juniorgruppe jenter 13-14 år.

Ønskekandidat
- Vi er svært glade for å ha sikret oss Jonas Lilja som ny landslagstrener. Han er en fremadstormende ung trener med bred erfaring sin unge alder til tross, som helt sikkert vil bringe norsk jentegolf ett skritt nærmere verdenstoppen. Vi anser det som særdeles inspirerende og lærerikt at han er trener for noen av de mest lovende unge golfspillerne i Sverige. Jonas har vært vår ønskekandidat, og vi er stolte over at han har valgt norsk golf som sitt virke de neste årene, uttaler sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund.

Stort potensial
- Det føles utrolig bra å få lov til å jobbe med unge, talentfulle spillere som hele tiden utvikles og blir bedre. Jeg ser at det er et stort utviklingspotensial i norsk jentegolf, både i det profforberedende arbeidet og i bredden, sier Lilja i en pressemelding til golfforbundet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Jonas Lilja

Mest lest på Sport

Annonsebilag