Det har lenge blitt spekulert i Martial sin fremtid, men nå bekrefter Sevilla på sin hjemmeside at 26-åringen kommer på lån ut sesongen.

Allerede mandag kveld meldte overgangsguru Fabrizio Romano at avtalen mellom klubbene var i boks, og at Sevilla var klubben Martial ønsket å gå til. Det har vært kjent i flere uker at franskmannen har ønsket seg bort fra United.

Martial har ikke fått det til å stemme for Manchester United denne sesongen, og han har fått lite tillit. Angrepsspilleren har kun spilt åtte kamper i Premier League, hvor bare to av de har vært fra start.

Les også: Ekspert tror Conte kommer til å lage kaos: - Jeg tror han forlater klubben

Har blitt kritisert av eksperter

Under helgens kamp mot West Ham fikk Martial spille de siste minuttene der United sikret seieren på overtid. Etter kampen var Ralf Rangnick full av lovord om angrepsspilleren, men 26-åringen har lenge vært en spiller som har fått mye kritikk av britiske fotballeksperter.

Flere har reagert på kroppsspråket hans, og at det ikke har sett ut til at han brydd seg nok når han har spilt for United.

Roy Keane har lenge vært kritisk mot Martial, og har ment at han har levert altfor ustabilt foran mål. I desember sa han følgende da franskmannen bommet på en stor sjanse for United, ifølge Manchester Evening News.

- Det oppsummerer Manchester United-karrieren hans.

Les også: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

Flere år i United

Martial kom til Manchester United fra Monaco i september 2015. Angrepsspilleren, som da var ansett som et stort fotballtalent, leverte umiddelbart på Old Trafford.

Under 2015/16-sesongen, som var debutsesongen til Martial, leverte han elleve scoringer og fire målgivende pasninger.

Franskmannen hadde sin beste sesong i 2019/20. Da kunne han se tilbake på 17 mål og seks målgivende.

Nå ser det ut til at Martial vil score sine neste mål i den spanske toppdivisjonen. Sevilla kjemper om seriegullet, og ligger på 2. plass bak Real Madrid.