Griezmann har bestemt seg for å bli i Atlético Madrid. Det bekreftet den franske superstjernen selv på spansk TV torsdag kveld.

Under et program på den spanske TV-kanalen MoviStar Plus, som hadde fått navnet «La Decision» (Valget), tok Griezmann seerne igjennom de siste månedene der han har måttet velge mellom å bli i Atlético Madrid eller signere for Barcelona.

Etter en halvtime der man fikk se Griezmann vurdere fremtiden sin, avsluttet han dokumentaren med å fortelle seeren at hans valg var å bli værende i Atlético Madrid.

Den franske superstjernen har vært kjapp på Twitter for å dele nyheten med supportere.

- Mine supportere, mitt lag, MITT HJEM, skriver Griezmann på sin Twitter-konto etterfulgt av en video har står utenfor Wanda Metropolitano, Atlético Madrids hjemme.

Angrepsspilleren har denne sommeren blitt koblet med en overgang til Barcelona, og det har lenge blitt spekulert i hvorvidt angrepsspilleren var ferdig i Madrid-klubben.

Griezmann har nemlig en utkjøpsklausul på 100 millioner euro (rundt 950 millioner kroner) denne sommeren, hvilket sees på som overkommelig for de fleste av Europas storklubber.

Barcelona skal ha betalt 105 millioner euro (rundt én milliard kroner) for Ousmané Dembélé fra Borussia Dortmund, og 120 millioner euro (rundt 1.1 milliard kroner) for Coutinho fra Liverpool i 2017 og 2018.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

- Mangel på respekt

Det har brygget opp til dårlig stemning mellom Atlético Madrid og Barcelona etter at flere personer knyttet til de regjerende seriemesterne snakket åpnet om Griezmanns fremtid.

Det fikk Atlético-direktør Miguel Ángel Gil Marín til å se rødt kun dager før Europa League-finalen mot Lyon:

- Vi er drittlei Barcelonas oppførsel. At en president, en spiller og et styremedlem alle kan snakke slik om fremtiden til en spiller som er under kontrakt og bare dager før en viktig finale i Europa, er av mangel på respekt for Atlético Madrid og deres supportere, skrev Gil Marín i en offisiell pressemelding.

Atlético Madrid endte opp med å finne Europa League-finalen 3-0, etter to scoringer av nettopp Griezmann.

27-åringen ankom Atlético fra Real Sociedad i 2014, og har spilt to cupfinaler i Europa med klubben. Han var med å tape Champios League-finalen i 2016 mot byrival Real Madrid, og vant den overnevnte Europa League-finalen mot Lyon i mai.

Les mer: Nettavisens VM-spesial - Russland 2018

Manchester United

Sist sommer var Griezmann ryktet til Manchester United, og en overgang virket å nærme seg. På et fransk TV-prorgram gikk han så langt som å anse sjansene for en overgang til de engelske gigantene.

På talkshowet Quotidien var han klar på at sjansene var «seks av ti» for at superstjernen ville signere med United sommeren 2017.

Etter at Atlético Madrid ble straffet med en overgangsnekt, valgte Griezmann å bli værende.

- Jeg ble værende hovedsaklig på grunn av overgangsnekten. Atletico trengte meg mer enn noen gang, og jeg følte at jeg måtte bli. Det hadde vært stygt av meg å dra. Det ville ikke vært min stil å dra fra klubben på den måten, sa Griezmann til FourFourTwo.

Den dyreste overgangen noensinne er fortsatt Neymars overgang til PSG fra Barcelona sommeren 2017. Den brasilianske superstjernen gikk for 222 millioner euro (rundt 2.1 milliarder kroner).