Gå til sidens hovedinnhold

Åpner for å bli i Brann

Midtstopper Olafur Örn Bjarnason gjør helomvending og åpner nå for å bli i Brann.

(iBergen.no): Islendingen Olafur Örn Bjarnason sa ifra tidligere i sommer om at han ikke kommer til å forlenge avtalen han har, som går ut etter inneværende sesongen. Han begrunnet dette med at han ikke hadde fått positive signaler fra klubben som ennå ikke har tilbudt ham ny kontrakt.

Signaler
Bjarnason svarte med å informere Brann om at han drar hjem til Island etter sesongen i stedet for å sitte på pinebenken hos rødtrøyene. Nå åpner han imidlertid for å bli værende i klubben.

- Ting kan forandre seg, men da må jeg få andre signaler. Slik det står i dag vil jeg vurdere Brann som alle andre klubber når kontrakten går ut. Jeg stenger ikke dører og ting kan forandre seg raskt. I utgangspunktet har jeg sagt at jeg drar, men får jeg tilbud om kontrakt så stiller ting seg annerledes, sier Bjarnason til iBergen.no.

I motsetning til hos andre spillere er det ikke mangel på tillit i form av spilletid Bjarnason ønsker, men signaler om at klubben ønsker ham med videre. Å reise rundt på prøvespill er uaktuelt og vente i knestående på Brann likeså.

- Ikke desperat
- Jeg er ikke desperat etter å finne meg en klubb. Jeg har snakket med agenten min og det kan komme til å dukke opp noe interessant. Foreløpig er det ikke noe konkret, men skjer det noe så ser jeg på det. Jeg kommer hvert fall ikke til å gidde å reise rundt på prøvespill. Da drar jeg heller hjem til Island, sier Bjarnason sikkert.

Spilleren er muntlig blitt fortalt av trener Mons Ivar Mjelde at Brann er svært fornøyd med jobben han har gjort. Denne sesongen har Bjarnason startet 11 av Branns 14 seriekamper og kommet inn som innbytter i én kamp, noe Mjelde bekrefter overfor iBergen.no.

- Vi er fornøyd med det Ollie har gjort for oss og han fungerer godt i laget. Jeg ønsker fokus på det sportslige og kontrakter og slikt må du ta med Roald (Bruun-Hanssen, sportslig leder), sier Mjelde til iBergen.no.

Familien
Han er imidlertid glad for at Bjarnason åpner for å bli i Brann.

Bruun-Hanssen på sin side deler gleden til Mjelde, men ønsker ikke å si stort om muligheter for ny kontrakt til Bjarnason.

- Det er kjekt å høre dette dersom det stemmer. Bjarnason har vært en viktig spiller for oss og kommer til å fortsette å være det. Når det gjelder ny kontrakt så er det noe vi tar med spilleren direkte, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Bjarnason forteller også at kontraktslengden ikke spiller en avgjørende rolle for om han forlenger eller ikke. Det viktigste er at Brann kommer på banen slik at han kan drøfte noe konkret om fremtiden sammen med familien.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant