RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Åpner for å bli i Stabæk

Sist oppdatert:
Stabæks midtstopper Mike Kjølø er ønsket av både norske og utenlandske klubber - men åpner for å bli med klubben ned i 1. divisjon neste sesong.

Kjølø er den siste tiden blitt linket til en retur til AIK , men har foreløpig ikke mottatt en forespørsel fra den svenske klubben.

- Jeg har ikke hørt noe fra AIK. Men sist jeg spilte der, hadde jeg to fine år i klubben, sier Mike Kjølø til TV 2 Nettavisen.

Ting på på plass
Stabæk må etter denne sesongen ta det tunge skrittet ned i 1. divisjon. Kjølø utelukker likevel ikke at han blir værende på Nadderud.

- Det er noen ting som må på plass før jeg bestemmer meg for om jeg skal fortsette i Stabæk eller ikke. Både når det gjelder økonomi og ledelse. Jeg håper klubben klarer å skape den tryggheten som skal til for å skape et lag som fyker rett opp igjen, sier Mike Kjølø.

Norsk interesse
Midtstopperen vet at det er interesse fra norske klubber.

- Det er konkret interesse fra noen norske klubber, men jeg vil ikke si hvilke. Og det er ikke utenkelig at jeg kommer til å forlate Stabæk om et attraktivt tilbud skulle dukke opp. Men alt er avhengig av familie, og så videre før en eventuell diskusjon om klubbskifte skulle dukke opp, sier den tidligere Skeid-spilleren.

Rask avklaring
Kjølø legger ikke skjul på at han ønsker seg en rask avklaring. Han har en kontrakt med Stabæk som går ut 31. desember, og står fritt til å skifte klubb på nyåret.

- Jeg ønsker meg en avklaring så raskt som mulig, så slipper jeg å gå å vente. Min agent jobber med de alternativene som skulle dukke opp, forteller 33-åringen.

Stabæks sportssjef Jan Erik Aalbu tror Kjølø fortsetter i Stabæk.

- Det inntrykket jeg har fått, er at han ønsker å være med på laget som skal rett opp i Tippeligaen igjen, sier Aalbu til TV 2 Nettavisen.

Andresen-valg påvirker ikke
Martin Andresen forlater etter alt å dømme Stabæk etter nedrykket - men det påvriker ikke Mike Kjøløs avgjørelse.

- Hva han velger å gjøre, har ingen innvirking på mitt valg. Martin er i en litt annen situasjon enn meg. Jeg utelukker absolutt ikke å fortsette i Stabæk, gjentar Kjølø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere