RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åpner for å låne Ludvigsen

Sist oppdatert:
Erik Hoftun åpner for å hente Branns Trond Fredrik Ludvigsen «hjem» til Bodø/Glimt.

BRANN STADION (Nettavisen): Både Brann-trener Mons Ivar Mjelde og sportsdirektør Roald Bruun-Hansen har tidligere bekreftet overfor Nettavisen at det kan bli aktuelt å låne ut spillere som sliter benken Brann i sommer.

En av dem er Trond Fredrik Ludvigsen, som blant annet ble utelatt fra Branns 18-manns store tropp før bortekampen mot Sandefjord.

Bodø/Glimts sportssjef Erik Hoftun utelukker ikke at det kan bli aktuelt å hente Ludvigsen på lån til gamleklubben.

- Har diskutert Ludvigsen
- Vi diskuterer aktuelle spillere hele tiden, og Trond Fredrik Ludvigsens navn har vært oppe. Men vi har ikke kommet med en henvendelse til Brann nå, sier Hoftun til Nettavisen.

- Men når det er sagt, er det ingen selvfølge at vi kommer til å styrke angrepet vårt i sommer. Angrepsspillet vårt har vært ekstremt bra. Vi kommer kanskje til å gjøre noe på overgangsmarkedet i sommer, men vi får se hvilken posisjoner vi eventuelt kommer til å styrke stallen, legger han til.

Hoftun var ikke klar over at Ludvigsen er en av spillerne Brann trolig kan komme til å låne ut for å få mer spilletid.

- Å låne Trond Fredrik Ludvigsen fra Brann kommer litt brått på. Det er noe vi kommer til å ta stilling etter hvert. Men Trond Fredrik har gjort det meget bra i Bodø/Glimt tidligere sesonger, poengterer han.

Ludvigsen trives i Brann
Trond Fredrik Ludvigsen selv forholder seg rolig til en eventuell retur til Glimt.

- Klart det er smigrende om de har diskutert mitt navn, men jeg har kontrakt med Brann og forholder meg til det, sier Ludvigsen til Nettavisen.

- Målet mitt nå er imidlertid å kjempe meg inn på laget i Brann. Jeg har vært skadefri et halvt år nå, og trives veldig bra i Brann. Klubbskifte er ikke noe jeg har tenkt på, slår Ludvigsen fast.

PS: Trond Fredrik Ludvigsen, som blir kalt «Ludde» i Brann, har tidligere spilt for Rosenborg og Hertha Berlin i tillegg til Bodø/Glimt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere