Gå til sidens hovedinnhold

Åpner for å låne ut Carroll

- Et utlån kan styrke klubben på sikt.

Brendan Rodgers utelukker ikke at det kan bli aktuelt å leie ut Andy Carroll den kommende sesongen.

Den høyreiste spissen kom fra Newcastle for 35 millioner pund i januar i fjor, men har ikke slått ut i full blomst.

Mot slutten av forrige sesong viste imidlertid 23-åringen at formen var i anmarsj, noe som gjorde ham fortjent til en plass i Englands EM-tropp.

- Må være ærlig
AC Milan har uttrykt et ønske om å låne Carroll kommende sesong, og manager Rodgers ser ikke ut til å være fullstendig avvisende.

- Det er noe vi må kikke på. Jeg må være ærlig, sier han til Daily Telegraph.

- Jeg kan ikke sitte her og si at jeg aldri vil la noen gå på lån, for så å slippe en spiller om to uker, mens dere sier «du sa du ikke kom til å slippe ham»

Rodgers vil vurdere om et utlån av Carroll kan styrke klubben på sikt.

- Det er mange ting som spiller inn når det gjelder låneavtaler. At det er fordelaktig for klubben er viktigst. Noen ganger kan en spiller på lån, generelt sett - ikke bare Andy - være en fordel for klubben i det lange løp, sier Rogders.

- Kan tjene på utlån
Liverpool har den siste tiden blitt koblet til spillere som Fabio Borini og Clint Dempsey, noe som kan åpne for en låneavtale for Carroll.

- Det kan gi en spiller mer erfaring og gjøre ham til en bedre spiller. Det er helt klart bedre for enn spiller enn å bli sittende på benken i store deler av sesongen, sier Rodgers uten å sikte spesifikt til Carroll.

Han hevder imidlertid at Liverpool ikke har fått noen henvendelser angående spissen.

- Andy kommer alltid til å være koblet til andre klubber, uansett om han er her eller ikke. Jeg har snakket med ham i ferien hans. Han vet akkurat hvor han står, men jeg har ikke fått noen henvendelser fra andre klubber.

Carroll scoret fire mål for Liverpool, som endte på åttendeplass i Premier League forrige sesong.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg