RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Åpner for Saha-salg

Sist oppdatert:
Louis Saha scoret begge målene da Fulham slo Southampton 2-0 andre juledag. Saha, som har scoret 12 ligamål hittil denne sesong, kan forsvinne til Manchester United.

FULHAM - SOUTHAMPTON 2-0: Manchester Uniteds interesse for Louis Saha er etter hvert velkjent, men det samme er Fulhams negative holdning til salg av stjernespissen.

Bensin på bålet
Men manager Chris Coleman helte bensin på bålet da han etter 2-0-seieren over Southampton igjen uttalte seg om franskmannens situasjon.

- Det er slett ingen vanskelig situasjon. Han er ikke til salgs, og det er det. Det er kanskje en drøm å spille for United, men ikke i januar. Han blir her, i hvert fall ut sesongen, sa Coleman ifølge PA.

Louis Saha har to og et halvt år igjen av kontrakten, men vil ikke forlenge den.

I lys av Colemans ferskeste uttalelse, er det naturlig å tro at Fulham innser at det blir vanskelig å holde toppscoreren i klubben mot sin vilje. Uansett; Det var lett å se hvorfor Manchester United er interessert under fredagens kamp mot Southampton.

- Selv om du ikke kan noe om fotball og så din første kamp i dag, kunne du se at han har absolutt alt. Han er god i lufta, har to gøde bein, og jeg tror han er enig i at han spiller sitt livs fotball akkurat nå, skrøt Coleman.

Fulham på fjerdeplass
Franskmannen ble kjøpt fra Metz for tre år siden, og tok engelsk førstedivisjon med storm den første sesongen. De første årene i Premier League var imidlertid preget av skader og annen motgang. Først i år har Saha fått sitt definitive gjennombrudd.

Fredag ga han Fulham ledelsen 1-0 med et nydelig venstrebeinsskudd inn i hjørnet etter at Steed Malbranques forarbeid skapte sjansen for ham.

Det andre målet - og hans 12. ligamål for sesongen - kom fra straffemerket. Chris Marsden felte Luis Boa Morte, og Saha satte straffen midt i mål.

Fulham beholder dermed sin imponerende fjerdeplass, mens Southampton ligger to poeng og to plasser bak. Claus Lundekvam spilte hele kampen for Southampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere