RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Åpningen i fare for Lund Svindal

Sist oppdatert:
En skade kan ødelegge åpningen av verdenscupen for Aksel Lund Svindal.

26-åringen pådro seg en strekkskade på trening sist søndag, og var tidligere denne uka til behandling i Düsseldorf i Tyskland.

Nå er han tilbake i Sölden i Østerrike, hvor verdenscupen starter med storslalåm for kvinner på lørdag og menn på søndag. Aksel Lund Svindal vant verdenscupen forrige sesong, men er usikker på om han stiller på startstreken i sesongens første renn.

- Jeg er litt spent, jeg må innrømme det. Men samtidig er jeg glad for at det var en kortvarig sak, at skaden ikke vil være langvarig, sier Aksel Lund Svindal til Nettavisen.

Skaden har blitt bedre dag for dag, forteller Norges beste alpinist. Spørsmålet er om to dager til vil være tilstrekkelig til at den blir bra nok.

- Om jeg stiller, vil jeg først finne ut på søndag. Jeg er positiv, men samtidig vet jeg hvor stor forskjell det er på å løpe opp en trapp og å kjøre et renn, forteller kjellergutten.

Norge har foruten Aksel Lund Svindal tatt ut Truls Ove Karlsen, Kjetil Jansrud og Leif Kristian Hauger til søndagens renn.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere