Arabisk eventyr for Gazza

Foto: Foto: EPA/Scanpix

Paul Gascoigne ble aldri noen hit i Kina. Nå kan turen gå videre til De forente arabiske emirater og storklubben Al Jazira.

20.08.03 14:06

Paul Gascoigne nektet å returnere til den kinesiske klubben Gansu før han fikk utbetalt pengene de skyldte ham, mens klubben nektet å betale før han viste seg i Kina. Dermed gikk det som det måtte gå. Partene krangler fortsatt.

Nå kan 36-åringen ha funnet seg en ny klubb og igjen hører den hjemme i Asia. Hans neste stoppested i karrieren kan bli klubben Al Jazira, som hører hjemme i Abu Dhabi i De forente arabiske emirater.

- Jeg gleder meg. Jeg har besøkt De forente arabiske emirater flere ganger og det er et herlig land hvor folket elsker fotball. Det er også en flott sted for barn å vokse opp, sier Gazza i en pressemelding som klubben har sendt ut.

Engelskmannen skal erstatte liberieren George Weah som gir seg etter to år i klubben. Den tidligere Milan-stjernen flytter nå til USA sammen med familien sin.

Al Jazira har også byttet ut sin andre utlending. Weahs landsmann James Debbah blir erstattet av den colombianske spissen Elson Becerra.

Men det er ikke helt sikkert at det blir noe arabisk opphold for Gazza.

- Det er overhodet ikke riktig at Gazza har signert for Al Jazira, men jeg har snakket med klubben på vegne av ham, sier hans agent Wes Saunders til BBC.

- Det har vært stor interesse fra Al Jazira, men det har det vært fra flere andre klubber. Men Paul kan ikke signere noe før saken med Gansu er løst, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.