Alberto Contador til Movistar?

Eller kanskje Saxo Bank og Radioshack skal bytte Alberto Contador mot brødrene Schleck?

Og Vicenzo Nibali forlater Liquigas. Neste stopp blir vel helt sikkert Astana?

Les også:Gjenforener superduo

Som dere ser har spekulasjonene rundt overganger foran neste sesong startet for fullt.

Blir i Astana
En del rykter har sikkert rot i virkeligheten, mens andre etter hvert blir avkreftet raskt. For eksempel gikk Saxo Bank tidligere i uken ut og meldte at de hadde resignert Contador for tre sesonger.

Nå er det Astana og Lampres tur til å formidle at de har forlenget kontrakten med noen av sine stjerner.

Enrico Gasparotto, den overraskende vinneren av Amstel Gold Race, har skrevet under på en kontrakt som binder ham til det kasakhstanske laget ut 2014. Det melder Astana på sin egen hjemmeside.

- Jeg er veldig fornøyd med å forlenge kontrakten. Jeg vil prøve å betale tilbake for den tilliten som blir vist meg ved å kjøre inn flere store resultater. Ikke bare for meg selv, men også for mine lagkamerater, uttaler stjernerytteren.

Les også:Ardennerstjerne het i Nederland

Det var få som hadde spådd at italieneren skulle dominere Ardennerklassikerne, men etter å ha vunnet Amstel Gold Race og blitt nummer tre i Liege-Bastogne-Liege overtok han tronen fra Philippe Gilbert. Gasparotto er sikker på at Astana er laget som kan sørge for at han kan gjenskape resultatene.

- Jeg har allerede vært på Astana i tre år og kjenner laget ut og inn. Nå er jeg på det viktigste stadiet i min karriere, og jeg føler at Astana er stedet jeg kan få ut mitt fulle potensiale.

Viktig trio
Men det er ikke bare Astana som kan juble over å ha sikret seg en viktig brikke i laget.

For samme dag som det ble klart at Contador valgte å bli i Saxo Bank, annonserte Lampre at de hadde forlenget med trioen Michele Scarponi, Diego Ulissi og Adriano Malori.

Det italienske laget har hatt en dårlig sesong så langt, uten de store seirene. Derfor var det viktig for laget å sikre seg at de som har levert også blir å finne i den karakteristiske rosa-fargede drakten neste sesong.

Scarponi skuffet noe i Giro d’Italia, men kom likevel fra storrittet med en hederlig fjerdeplass sammenlagt.

Diego Ulissi regnes som en av Italias mest lovende etapperyttere og har i år to etappeseirer i Settimana Coppi e Bartali. Adriano Malori er Italias kanskje største tempotalent og er nok best kjent for å ha båret den rosa ledertrøyen i årets Giro d’Italia.

- Ulissi og Malori er svært viktige for fremtiden til dette laget. Jeg tror det er viktig at laget planlegger fremtiden, og i disse to rytterne er vi sikre på at vi har sikret oss fremtidig suksess, uttalte lageier Guiseppe Saronni etter at signaturene var på plass.

Dermed er det i alt fire ryttere mindre å kjempe om for de lagene som er på desperat jakt etter nye ryttere for å forbedre laget.