N.Y. RANGERS - CAROLINA HURRICANES 0-3:

New York Rangers satte ikke pucken i mål én gang da de møtte Carolina Hurricanes på hjemmebane.

Og akkurat det er særdeles uvanlig når lagene møtes i Madison Square Garden. Før fredagens oppgjør mellom de to klubbene fra NHLs Metropolitan-divisjon, hadde Rangers stukket av med seieren mot Carolina hele 16 ganger på rad på egen is.

Hurricanes vant til slutt med tre mål fredag. Den forrige gangen orkangjengen beseiret Rangers borte var 29. oktober 2010.

Kritisk Zucca

- Dette er ikke godt nok. Vi mangler tempoet som vi har hatt i de siste ukene. Vi kan ikke være fornøyd med dette, kommenterte Mats Zuccarello i etterkant, ifølge NHL.com.

Rangers har gjort det bra i NHL siden nyttår, men har nå tapt tre av sine fire siste kamper. Fredagskvelden endte opp som en frustererende aften.

Verken i første eller andre periode kom det scoringer fra lagene. Det var ført i slutten av tredje og siste periode det ble mål.

Det første kom etter seks minutter, signert Hurricanes-spiller Warren Foegele. Drøye minuttet før slutt, satte Andrej Svetsjnikov pucken i mål for samme lag.

Hurricanes punkterte kampen definitivt i sluttminuttet. 29 sekunder før slutt ordnet Brock McGinn 3-0 til gjestene.

Forspilt mulighet

Mats Zuccarello fikk 21 minutter og 43 sekunder på isen denne gang. Nordmannen var på banen ved ett av baklengsmålene til gjengen fra Manhattan.

Mens formsterke Carolina melder seg på for alvor i kampen om en plass i sluttspillet, ligger Rangers ennå et godt stykke på etterskudd med tanke på å spille om Stanley Cup.

Det skiller ni poeng opp til Pittsburgh Penguins på den siste plassen som kvalifiserer til sluttspillet for Rangers. Hurricanes er bare ett poeng bak Penguins etter nattens triumf.