Gå til sidens hovedinnhold

Årets cuplåt?

3. divisjonsklubben Oldenborg, som tar imot Kongsvinger i cupens 1. runde, kan mer enn bare å spille fotball.

Ethvert klubblag med respekt for seg selv har egen cuplåt. Slik er det også med 3. divisjonslaget Oldenborg fra Oslo.

Torsdag tar den 11 år unge klubben imot Kongsvinger til klubbens desidert største happening som fotballklubb i cupens 1. runde på Grefsen stadion.

Følg cupen i Nettavisens LIVE-system!

I den anledning har høyreback og musiker Lars-Ingar Bragvin Andresen laget en fengende cuplåt sammen med midtstopper Christian Ljosland. Lars Kristian Singelstad har laget videoen. Han spiller også på Oldenborg.

Trioen har også fått med seg kjente navn som Davy Wathne og Bård Tufte Johansen i videoen.

- Jeg har brukt litt tid på låta og er fornøyd med produktet. Gutta på laget er også storfornøyd, og vi har fått masse positive tilbakemeldinger på videoen. Det varmer veldig, sier Andresen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Et minne som varmer
Høyrebacken driver et musikkstudio på Grünerløkka i Oslo ved siden av fotballen, og har tidligere skrevet teksten og sunget supportersangen til Sarpsborg 08 med tittelnavnet «Der Storhet Gror».

- Hvorfor bruke så mye tid på en cuplåt til Oldenborg?

- Det er for at vi skal ha et minne fra cupen og denne sesongen, som vil varme og motivere oss videre. Vi er ingen rik klubb, men vi bruker kreativiteten og ressursene vi har i laget. Tilfeldigvis driver jeg med musikk og Christian driver med film, så da var det ganske greit, sier Andresen.

Smir mens de kan
Og hvordan ser han på møtet med Kongsvinger?

- Det er ganske utrolig at vi klarte å kvalifisere oss for første runde, og at vi i tillegg møter et eliteserielag er moro. Nå må vi bare smi, for dette er våre dager i rampelyset. Vi må bare nyte det så lenge det varer, sier han.

Oldenborg ble stiftet av studenter fra Menighetsfakultetet i 1999. At klubben, 11 år etter, har spilt seg opp fra 8. divisjon til å få være med i cupens første runde er intet annet enn imponerende.

Her er cuplåta:

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken