RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets dyreste julegave?

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Det koster flesk å få denne mannen til New York.

Et aldri så lite førjulseventyr har dalt inn til Nettavisens sportsredaksjon fra USA. Flere amerikanske medier mener nemlig å vite at Mark Teixeira slettes ikke skal til Boston over jul, men til New York.

Teixeira spiller for tiden sin baseball for Los Angeles Angels, men har den siste tiden blitt koblet både til Boston Red Sox og Baltimore Orioles.

CBS Sports skriver at Red Sox var klare med en pakke på 170 millioner dollar (over 1,2 milliarder norske kroner) de neste åtte årene, for å sikre seg sitt store transfermål denne vinteren.

170? Vi gir 180!
Men så kom styrtrike Yankees på banen. Ikke bare har de nettopp sikret seg kasteren CC Sabathia for 161 millioner dollar.

De fant like godt ut at de kunne heve totalrammen for Teixeira til 180 millioner dollar - for å se om konkurrentene kunne svare på den prislappen.

Det kan trolig verken Orioles eller Red Sox med det aller første. Ekstra ille er det kanskje for sistnevnte, som etter å ha ligget nesegrus i beundring for Teixeira ikke later til å ha noen reell backup-løsning for førstebasemannen de sårt ønsket seg.

Må legesjekkes først
Ettersom overgangen først kommer i stand etter en obligatorisk sjekk av spilleren selv, vil selve offentliggjøringen drøye i ytterligere noen dager.

Mens vi venter på det, kan du som leser fortelle hva du ville brukt 180 millioner dollar på hvis du fikk bestemme.

Syng ut ditt budskap via debattvinduet under denne artikkelen!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere