*Nettavisen* Sport.

Årets første for Godset

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Ola Kamara og Øyvind Storflor senket Lillestrøm.

03.02.11 15:55

LILLESTRØM - STRØMSGODSET 0-2:

Fjorårets cupvinner Strømsgodset sikret seg årets første seier da laget slo tippeligakollega Lillestrøm i LSK-hallen torsdag ettermiddag.

Øyvind Storflor og Ola Kamara scoret målene for drammenslaget mot et meget ungt Lillestrøm-mannskap.

Styrte før pause
Godset styrte mye av spillet de første 45 minuttene av oppgjøret og fikk også uttelling på sjansene.

Allerede etter åtte minutter var det duket for 1-0. Mohammed Keita slo inn fra venstre, og selv om innlegget ikke var veldig hardt, snek det seg forbi Frode Kippe. Bak LSK-stopperen dukket veteran Øyvind Storflor opp og skled ballen forbi keeper Stefan Logi Magnusson.

Og i det 25. minutt var det duket for Ola Kamara. Storfjord var igjen sentral da han spilte igjennom til Fredrik Nordkvelle. Midtbanemannen tok med seg ballen rundt LSKs keeper, men fikk ikke avsluttet i tide, og islendingen kom seg tilbake på plass og fikk stoppet skuddet. Returen havnet imidlertid hos Kamara som doblet Godsets ledelse.

Nevnte Nordkvelle og Kamara kunne fort lagt på til 3-0 på tampen av omgangen, men denne gangen var det Magnusson som vant duellen.

Mange bytter
Andre omgang ble preget av en god del bytter - spesielt hos gjestene - og som et resultat av dette falt også kvaliteten på spille betraktelig.

Det var likevel også Godset som var nærmest scoring i andre, da Gustav Wikheim skjøt via en spiller og i stolpen åtte minutter før full tid.

Strømsgodset har nå spilt fem oppkjøringskamper i vinter, og fasiten er én seier, én uavgjort og tre tap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.