Gå til sidens hovedinnhold

Årets første Premier League-rykter

Nå er det alvor! Overgangsvinduet er endelig åpent igjen!

Ok, alvor er vel å ta hardt i. Denne ryktespalten har aldri handlet om alvor. I stedet er den vår unnskyldning for å servere Nettavisens lesere de overgangsryktene vi ikke har så stor tro på. Det er nemlig nok av upålitelige aviser i England.

De gangene vi tror at en overgang virkelig diskuteres, og den potensielle overgangen er stor nok, skriver vi som regel egne saker om det.

Denne ryktespalten er altså ren underholdning, hvilket forklarer hvorfor vi av og til skriver med en frekkere og mer sleivete penn.

Ren underholdning virker det i alle fall å være når Metro skriver at Mario Balotelli til sommeren kan komme til å bli solgt fra Manchester City til AC Milan. Den kraftige spissen elsker å spille under Roberto Mancini, så det er vanskelig å se for seg at de to skal skille lag i 2012.

Vi tviler for så vidt ikke på at John Terry er ønsket av kinesiske toppklubber, slik Daily Express skriver, men vi tviler på at erkeengelske Terry lar seg friste av Shanghai Shenhua eller Guangzhou Evergrande. Lønna i Chelsea er vel god nok?

Daily Mirror faller heller ikke innunder kategorien «pålitelig», men selv en ødelagt klokke viser korrekt tid to ganger i døgnet, som det heter. Avisen skriver at Lukas Podolski i Köln er ønsket av Arsenal og at han er londonklubbens førstevalg i januarvinduet.

Samtidig hevder Daily Star at Theo Walcott og Arsenal sliter med å komme til enighet om ny kontrakt. Walcott krever angivelig 85.000 pund i uka for å signere en fireårskontrakt. Det fleste briter ville med glede akseptert dette som årslønn, ikke bare ukelønn.

Neil Warnock i Queens Park Rangers har ikke handlet en spiller på fire måneder, men var rimelig aktiv under forrige overgangsvindu. Da hentet han inn Joey Barton, Shaun Wright-Phillips og Anton Ferdinand, for å nevne noen. Nå ønsker han fire spillere til, melder Sky Sports. Den første signeringen kan komme allerede mandag, men ingen navn blir nevnt.

Samtidig kan Adel Taarabt forsvinne ut. Al-Sadd fra Qatar skal være villig til å matche QPRs prisforlangende på 15 millioner pund, ifølge Daily Mirror.

Dette var faktisk alt vi fant første nyttårsdag. Det blir nok langt saftigere ryktebørser allerede kommende uke, når de engelske journalistene våkner etter nyttårsfeiringen.

Kilde: BBC

Kommentarer til denne saken