Gå til sidens hovedinnhold

Årets første Premier League-rykter

Manchester United vil hente veteran fra rivalklubb.

Året er nytt og overgangsvinduet er åpnet. Dette skriver engelske aviser om Premier League den 1. januar 2013.

Vi starter året i Liverpool, der manager Brendan Rodgers angivelig håper å sikre seg spissen Kevin Gameiro i løpet av denne måneden. Han spiller til daglig i franske Paris St. Germain.

Den samme Rodgers, han med et stort bilde av seg selv i stua, skal også ha gjort et forsøk på å hente Barcelonas David Villa på lån. Det ble imidlertid kontant avslått av katalanerne, som vil ha 16 millioner pund.

Vi tar også med at Joe Cole fortsatt er aktuell for Queens Park Rangers. Nykommer Reading skal imidlertid også ha meldt seg på her.

Frank Lampard er flink til å sparke fotball, og det vet sir Alex Ferguson i Manchester United å sette pris på. Skotten vil gjerne hente Lampard når kontrakten hans går ut med Chelsea.

Manchester United er også blant klubbene som jakter talentfulle Wilfried Zaha. Arsenal, Chelsea og Tottenham er de andre klubbene som vi ha spissen verdsatt til 10 millioner pund.

Det samme Arsenal håper også å snike til seg Southampton-back Luke Shaw. 17-åringen er det siste av mange stortalent som har kommet fra den klubben.

Gunners-manager Arsène Wenger skal også ha lagt inn et bud på 10 millioner pund for spissen Adrian Lopez hos Atlético Madrid. Han er imidlertid verdsatt til 14,7 millioner pund.

Vi haster videre til nettopp Southampton, der Jack Butland står øverst på ønskelisten. Den unge keeperen er også ønsket av Liverpool og Everton, men Soton skal være favoritt til å sikre underskriften nå.

Sunderland på sin side jakter midtbanemenn og Martin O'Neill kikker nå nærmere på Inters Joel Obi. Han skal være tilgjengelig for pene 5 millioner pund.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Scott Sinclair har floppet hardt i Manchester City, eller han har vel i grunn ikke fått vist seg fram. Nå vil Everton hente den tidligere Swansea-mannen på lån ut sesongen.

Stoke har ikke lenger bruk for veteran Danny Higginbotham og han har nå fått beskjed om å stikke et annet sted. 34-åringen har vært på lån i Ipswich denne sesongen.

Swansea vil gjerne ha Bolton-spiller Marco Alonso og Michael Laudrup står klar med sjekkheftet.

Til slutt så tar vi med at Tottenham skal stå ført i køen for å sikre seg tyske Lewis Holtby. Han kommer ikke til å skrive ny kontrakt med Schalke 04 og kan derfor gå gratis til sommeren.

Ha et knakende flott 2013, alle sammen.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Sun, Daily Star, Daily MIrror, Express, The Times, The Guardian, The Telegraph.

Les flere saker fra 2012:

Kommentarer til denne saken