Gå til sidens hovedinnhold

Årets Skeid-spiller fortsetter

Tom Erik Breive, som ble kåret til årets spiller av Skeidoksene, har fornyet avtalen med Skeid Fotball med ett år. Skolegangen var en viktig faktor for valget, avslører han ovenfor Østkantavisa.

Tom Erik Breive (27) har kun ett halvt år igjen av lærerstudiet her i Oslo. Dette spilte en stor faktor i valget han nettopp har tatt.

Breive har i vinter vært i søkelyset til både Kongsvinger og opprykkslaget til Tippeligaen Bodø/Glimt, men har altså valgt å signere en ny kontrakt med Skeid.

- Kongsvinger har vist stor interesse, mens Bodø/Glimt ønsket meg på prøvespill. Men siden jeg kun har ett halvt år igjen av lærerstudiet, velger jeg å gjøre meg ferdig med dette i stedet for å utsette det, sier Tom Erik.

Daglig leder i Skeid, Terje Martinsen, er strålende fornøyd med at nøkkelspilleren tar ett år til.

- Dette er vi strålende fornøyd med, og Tom kommer til å bli en kjempeviktig spiller i den tøffe kampen for å klare å rykke opp igjen, uttaler Terje Martinsen til Skeid.no.

Ambisjoner

Breive innrømmer at interessen rundt han har vært smigrende.

- Selvsagt er det artig at flere klubber er interessert i meg. Men nå velger jeg å gjøre meg ferdig med studiet slik jeg har noe å falle tilbake på etter fotballkarrieren, sier midtbanespilleren og avslører at han har ambisjoner om å spille i Tippeligaen.

- Det er helt klart et mål jeg ønsker å oppnå, fortsetter Tom Erik.

- Veldig kjekt

For Skeid er dette svært gode nyheter. Supporterne, Skeidoksene, kåret også den tekniske midtbanespiller med høy arbeidskapasitet til årets spiller i fjor.

- Selv om det var en svart sesong for oss er det veldig kjekt å bli satt pris på av supporterne, sier han til Østkantavisa.

Han skryter voldsomt av supporterne og lover at de skal gjøre alt for å rykke direkte opp igjen.

- Selv om de ikke er så mange, har de støttet laget voldsomt bra. De gir skikkelig lyd fra seg og har gjort sin del av jobben. Dessverre ble det nedrykk, men vi satser på direkte opprykk i år, sier Tom Erik, som ikke utelukker forlengelse av kontrakten neste år.

Supporterne er også svært glade for at Breive fortsetter minst ett år til.

- Jeg er overveldet! Det er viktig for Skeid at vi nå har klart å beholde en så kreativ og god spiller som Tom Erik i jakten på opprykk kommende sesong, sier Okse-leder Marius Skjolden til Skeid.no.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå