*Nettavisen* Sport.

Årets største fotballturnering

Du kan delta i årets største fotballturnering, FIFA Interactive World Cup. Finn ut hvordan du melder deg på.

23.09.05 13:17

For andre året på rad arrangerer FIFA, Microsoft og Electronic Arts den verdensomspennende fotballturneringen FIFA Interactive World Cup.

Vinneren av finalen som går av stabelen i London den 18. desember, blir kåret til FIFA World Player 2005, og får reise til Zürich dagen etter og delta på den prestisjefylte FIFA World Player Gala.

Fjorårets vinner, brasilianeren Thiago Carrico de Azevedo, mottok prisen sammen med selveste Ronaldinho. Ronaldinho og Wayne Rooney fronter i år spillet «FIFA 06».

FIFA Interactive World Cup er en interaktiv turnering som spilles med fotballspillet «FIFA 06» på Xbox. Ingen andre konsoller kan benyttes i turneringen.

Slik melder du deg på
Du kan kvalifisere deg til turneringen på to måter, enten gjennom Xbox Live eller ved å delta i en lokal turnering i Oslo den 3. desember.

For å kvalifisere deg via Xbox Live må du først melde deg på denne nettsiden: www.xboxfiwc.com (skal være tilgjengelig fra kl. 23.00 torsdag 22. september). Du får også mer informasjon på FIFAs offisielle nettsider, Fifa.com.

For å melde deg på turneringen i Oslo, sender du en mail til Silje Thoresen i Microsoft Norge: siljet@microsoft.com .

Oslo-vinneren til Paris
Vinneren av turneringen i Oslo den 3. desember får reise til Paris den 10. desember for å delta i en av åtte verdensomspennende turneringer.

Vinnerne i de åtte byene, sammen med to vinnere fra Xbox Live-turneringen går videre til finalen i London den 18. desember. Her spilles den avgjørende finalen på «FIFA 06» til Xbox 360. det vil bli mulig å øve med Xbox 360 før finalen.

Vinneren av den prestisjetunge finalen blir altså kåret til FIFA World Player 2005 og reiser dagen etter til Zürich og FIFA World Player Gala.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag