Årets trener fikk nei

Foto: Jan Kåre Næss (Scanpix)

Jostein Grindhaug ønsket Adeccoliga-spiller.

15.11.10 15:37

Haugesund leverte en strålende comebacksesong i Tippeligaen, og Jostein Grindhaug ble kåret til årets trener.

Nå prøver Haugesund og Grindhaug også å få på plass et slagkraftig lag for neste sesong i Tippeligaen.

Stor interesse
Nettavisen vet at Mjøndalen-kaptein Mads Hansen (26) står høyt på Grindhaugs ønskeliste. Haugesund skal allerede ha lagt inn et bud på Hansen, men det skal være avvist av Adeccoligaklubben.

- Det er veldig mange som har vist interesse. Det er vel nå opp i mot ti klubber, både i Norge og utenlands, som er interessert, men hvem som har vist interesse - og om vi har avslått noe bud - vil jeg ikke kommentere, sier Mjøndalens sportslige leder, Kenneth Karlsen, til Nettavisen.

- Det er imidlertid klart at vi ikke kan la Mads gå billig. Han er en veldig viktig spiller for oss, så hvis han skal bytte klubb så kommer det til å koste penger. Overgangen er nødt til å reflektere hans verdi for oss, fortsetter Karlsen.

- Adeccoligaen er spennende
Haugesund-trener Jostein Grindhaug vil ikke kommentere saken. Han henviser oss videre til sportslig leder Asbjørn Helgeland.

- Jeg kommenterer ikke hvilke spillere vi er på jakt etter, men vi jobber selvfølgelig hardt for å få på plass det vi trenger til neste år. Vi går ut bredt, men ja, spillere fra Adeccoligaen er også spennende, sier Helgeland.

Mads Hansen scoret tre mål på 27 kamper for Mjøndalen i Adeccoligaen denne sesongen. Han legger ikke skjul på at det hadde vært spennende å få prøve seg som fotballspiller på heltid.

- Jeg trives godt i Mjøndalen, og jeg hopper ikke på hva som helst, starter Hansen.

- Men jeg har vært i Mjøndalen i sju år nå. Jeg spiller fotball på deltid, og er i full jobb ved siden av. Så ja, selvfølgelig hadde det vært gøy å få testet seg på et nytt nivå - et nivå hvor man kunne spilt fotball på heltid - for å se hvor langt man kunne dra det. Men det må være rett - både for meg og Mjøndalen, fortsetter han.

Han er nok mest kjent for å ha scoret årets mål i norsk fotball i 2009.

Se det målet her.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.