Ecuador slo Argentina 2-0 i onsdagens kvalifiseringskamp. Det var i det minste en forbedring for det argentinske laget fra den flaue 1-6-kampen mot Bolivia, som også ble spilt høyt oppe i de søramerikanske fjellene, melder Reuters.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Ecuador nærmer seg
Argentina misset flere sjanser i første omgang før Ecuadors Walter Ayovi og Pablo Palacios Scoret i de siste 20 minuttene på Estadio Olímpico Atahualpa, som ligger i 2800 meters høyde.

Lionel Messi misset en kjempesjanse i det 10. minutt før Carlos Tevez prøvde seg på et straffespark, som ble reddet av Ecuadors keeper Marcelo Elizaga.

Til tross for tapet, er ikke Argentina-sjef Diego Maradona imponert av motstanderne.

- De gjorde ingenting i første omgang. I andre omgang fikk de et par kontringer og scoret to mål, oppsummerer VM-helten fra 1986.

Argentina har nå 22 poeng på 14 kamper, og ligger på fjerdeplass i den søramerikanske kvalifiseringsgruppen. De fire beste i gruppen går automatisk til VM i Sør-Afrika. Ecuador er nå bare to poeng bak Argentinas.

Brasil topper
Gruppen toppes av Brasil som gjorde jobben med å slå Paraguay 2-1 i en jevn kamp. Paraguay tok ledelsen i første omgang, før Robinho utlignet på volley rett før pause. Et slumpetreff fra Nilmar i det 50. minutt sikret Brasil sin tredje strake seier. Landslagssjef Dunga tar imidlertid ikke helt av med tanken om at de nå er nærmest klare for VM

- Vi trenger tre poeng til for å være sikker, sa han

Chile, som er overraskelseslaget så langt slo Bolivia 4-0 og har dermed overtatt 2. Plassen fra Paraguay. De møtte et ultradefansivt Bolivia-lag som hadde fem forsvarere og tre defensive midtbanespillere. De fant tilslutt huller i forsvaret og klarte å putte inn 4 mål.

Øvrige kamper
Diego Forlan kunne gitt Uruguay seieren mot Venezuela med sitt 2-1 mål i det 73. minutt, men måtte se Venezuela score på frispark 2 minutter senere, og dermed ta med seg et poeng hjem.

Radamel Falcao Garcia scoret det eneste målet da Colombia ga Peru sitt åttende strake tap.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!