Gå til sidens hovedinnhold

Arild Berg gir ikke opp

Lyns Arild Berg har vært borte fra fotballen i flere år på grunn av amalgamforgiftning. Men yngstebror Berg har ennå ikke gitt opp troen på et comeback.

Den tidligere så talentfulle midtbanespilleren har knapt spilt fotball i det nye årtusenet. Behandlinger i Polen og USA har ikke hjulpet, og veien tilbake virker fortsatt lang for 28-åringen.

Vet det er mulig

- Jeg kan jo ikke gi meg ennå. Jeg vet at det er mulig å komme tilbake, det er jo andre som har klart det, sier Berg til TV 2 Nettavisen.

Han har nettopp startet på et nytt behandlingsopplegg som forhåpentligvis vil gjøre utslag.

- Det er en i Sverige som klarte å komme tilbake på fire-fem måneder. Han er en stor inspirasjon for meg. Jeg håper jeg har truffet spikeren på hodet nå, forteller Bodøværingen.

Gleder seg med Glimt

Inntil videre er Arild Berg ikke i stand til å trene noe som helst. Men å se fotball går greit.

- Jeg har sett fire-fem hjemmekamper med Bodø/Glimt i år, og gleder meg med suksessen deres. Jeg synes rett og slett at de er det nest beste laget i Tippeligaen.

Selvfølgelig følger han også med arbeidsgiveren Lyn. Berg er inne i siste halvdel av treårskontrakten han undertegnet med Oslo-klubben da Glimt nektet å betale mer sykepenger. Men fortsatt bor Berg i Bodø, og kontakten med Lyn er på nullpunktet.

- De er for gode til å rykke ned. Jeg håper de klarer seg, avslutter Berg.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget