I desember 2019 ble det avslørt hvem som sto bak kjøpet av den dyreste leiligheten i Lisboa noensinne.

Du gjettet riktig, det var superstjernen Cristiano Ronaldo.

Juventus-spilleren skal ha betalt rundt 75 millioner kroner for den 290 kvadratmeter store penthouseleiligheten, som ligger sentralt i den portugisiske hovedstaden, skriver Expressen.

Bygget lysthus

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun kjøpte Ronaldo leilighet seks måneder før, men han klarte å holde kjøpet hemmelig.

Les også: Neymar reagerer kraftig mot Nike: - En absurd løgn

Men nå stormer det rundt 36-åringens leilighetskjøp.

Det er den portugisiske avisen O Jogo som rapporterer at Ronaldo skal ha fått bygget et lysthus på den enorme takterrassen, hvor det også ligger et basseng.

På Instagram skal Ronaldo lagt ut flere «stories» fra takterrassen hvor han bruker lysthuset som et hjemmegym.

Det har fått arkitekten bak luksusleiligheten til å rase. Arkitekt Jose Mateus synes ikke noe om at Ronaldo har fått bygd et lysthus på takterrassen.

Les også: Vil fjerne omdiskutert regel. Det får Carragher til å reagere

Raser mot Ronaldo

Nå truer han med å gå til sak mot superstjernen.

- Det mangler respekt for vårt arbeid, vår arkitektur, oss arkitekter og naboene. Han har gjort dette uten godkjenning, og jeg kommer ikke til å stå og se uten å gjøre meg hørt, sier han til O Jogo.

Han fortsetter:

- Jeg ble sjokkert da jeg så hva som hadde blitt laget på taket. Jeg tror ikke det vil være nødvendig, men hvis utbyggingen ikke blir ødelagt, vil jeg ta det til retten. Respekten og beundringen jeg hadde for Ronaldo tidligere, en formidabel idrettsutøver som har vært et forbilde for mine barn og studenter, er borte, tordner han.

Det er ikke bare Ronaldos tidligere leilighetskjøp som skaper overskrifter. Fremtiden til portugiseren i Juventus blir også heftig spekulert for tiden.

Les også: Veland advarer Ødegaard mot nytt utlån: - Ingen har hatt suksess med en slik karrierevei

Spekulasjoner om Ronaldos fremtid

Juventus har nettopp lagt bak seg en tung sesong, som endte med 4. plass i Serie A og Champions League-exit mot Porto i åttedelsfinalen.

I sesongens siste kamp, hvor en Champions League-plass sto på spill for Juve, ble Ronaldo vraket av trener Andrea Pirlo.

Nå er Andrea Pirlo ferdig som Juventus-trener og han erstattes av Massimiliano Allegri.

Ifølge italienske medier skal ikke Ronaldo og Allegri ha et veldig bra forhold. La Repubblica hevder at treneren ba Juventus om å kvitte seg med Ronaldo forrige gang han trente klubben.

Ronaldos mektige agent har tidligere nektet for at Ronaldo er aktuell for en retur til Sporting Lisboa. Portugiseren har også blitt koblet til gamle venner i Real Madrid og Manchester United.

Ifølge den italienske avisen La Stampa skal Jose Mourinho ha tatt kontakt med Ronaldo. Mourinho tar over Roma, og han skal visstnok ha et ønske om å få med seg Ronaldo til klubben.