*Nettavisen* Sport.

Armstrong bryr seg ikke om reglene

Lance Armstrong og US Postal slo Jan Ullrich og hans T-Mobile med 1,19 minutter på lagtempoet. Men bare 40 sekunder av denne tiden blir tellende.

08.07.04 09:00

De fryktede brosteinspartiene ødela for Thor Hushovd på tredje etappe.

Lance Armstrong vil torsdag sykle i den gule ledertrøya for 60. gang i Tour de France. US Postal-kapteinen var strålende fornøyd etter onsdagens lagtempo, men skulle selvfølgelig gjerne sett at den avstanden laget vant med også ble tellende i sammendraget.

Tyler Hamilton og hans Phonak-lag endte på andreplass, 1,07 minutter bak US Postal, mens Jan Ullrich og T-Mobile ble slått med 1,19 sekunder.

I sammendraget tapte Hamilton imidlertid bare 20 sekunder. T-Mobile og Jan Ullrich ble nummer fire på lagtempoet, og dermed tapte de 40 sekunder i det individuelle sammendraget.

- Det er ingen vits i å diskutere dette. Det er reglene, og jeg kan ikke endre dem. Vi får 20 sekunder, og 20 sekunder er det vi får. Den eneste trøsten er at når vi ser at vi vinner med 1,07 på nummer to, ser vi at vi har et veldig sterkt lag.

- Vi sitter igjen med 20 sekunder, men også med vissheten om at vi har det beste laget i rittet, sa Lance Armstrong ifølge Cycling News etter lagtemporittet onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.