RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Armstrong møter etterforskere igjen

MØTER ETTERFORSKERE: Lance Armstrong.
MØTER ETTERFORSKERE: Lance Armstrong. Foto: Gabriel Bouys (Afp)
Ser fram til å avklare flere forhold.

Den dopingtatte syklisten Lance Armstrong hadde i mai et sju timers møte med dopingetterforskere. Neste måned er han klar for et nytt møte.

Både tid og sted for Armstrongs møte med Sykkelsportens uavhengige reformkommisjon (CIRC) er bestemt, ifølge Cyclingnews. Den kontroversielle amerikaneren vil ikke røpe når og hvor møtet finner sted, men ser fram til å avklare flere forhold med CIRC.

- Jeg har alltid sagt at jeg vil være helt tilgjengelig for en internasjonal kommisjon med oppgave å gjøre sporten vår frisk og bevege oss fremover etter mange generasjoner med doping, sa Armstrong.

Syklisten er utestengt på livstid fra all sportslig aktivitet. Han ble også fratatt alle sine sju Tour de France-titler da det amerikanske antidopingbyrået (USADA) i 2012 konkluderte med at den tidligere US Postal-rytteren hadde dopet seg, noe han senere har innrømmet at han gjorde. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere