Lance Armstrong (Team RadioShack) sa under årets Tour de France at det ville bli hans siste deltakelse i verdens største sykkelritt.

Spekulasjonene om enda en Tour de France-deltakelse blusset opp i slutten av august da Team RadioShack presenterte 2011-laget med Armstrong i stallen. Bortforklaringen var at Armstrong skulle sykle ritt i USA, og fortsette promoteringen av Livestrong.

I forbindelse med helgens Ironman på Hawaii kom Armstrong med nye hint som i hvert fall ikke demper forventningene. 39-åringen vil gjerne være med på Ironman Hawaii (3,8 kilometer svømming, 180 kilometer sykling og 42 kilometer løping) en gang i fremtiden.

- Mange måneder med trening
- Hvis det er 2010 (siste Tour de France), vil jeg være der i 2011. Hvis det er 2011, vil jeg være der i 2012, sier Armstrong til Australian Associated Press i følge Celebrities with diseases.com , og legger til hva han forventer av han en slik deltakelse;

- Jeg sier ikke dette med noen forhåpninger om et godt resultat. Det vil kreve flere måneder for meg å komme tilbake med svømming og løping, men jeg vil gjøre det.

Treningsmessig har Armstrong et perfekt grunnlag for en slik distanse. Han har over ti år som proffsyklist bak seg, og var som ung en meget lovende triatlonutøver. Etter den siste Tour-seieren i 2005 har han også fullført flere marathon (Bestetid: 2.46,43 fra New York i 2007).

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!