WEST HAM - ARSENAL 1-0:

De siste dagene har det versert rykter om at West Ham-stjernen Marko Arnautovic kan være på vei bort fra londonklubben.

West Ham skal ha mottatt flere bud fra en kinesisk klubb og det ryktes at østerrikeren ønsker å forlate sin nåværende klubb, selv om West Ham nylig la ut en melding der de gjorde det klart at de ikke ønsker å slippe 29-åringen.

Arnautovic spilte fra start for West Ham mot Arsenal lørdag og da han ble byttet ut i andre omgang, vinket han til fansen. Denne gesten har satt fart i spekulasjonene om at stjernen kan forsvinne nå i januar.

Flere engleske medier spekulerer rett i etterkant av kampen i at dette var angrepsspillerens farvel med West Ham-fansen.

- Vinket han farvel til West Ham United? spør Sky Sports på Twitter.

29-åringen kom ikke på scoringslisten lørdag, men West Ham vant kampen mot Arsenal, etter en scoring av unggutten Declan Rice like etter pause.

Samir Nasri, som debuterte for West Ham i ligaen mot gamleklubben, var nest sist på ballen da Rice hamret den i nettmaskene.

Gode muligheter

Første omgang ble ingen stor fotballkamp, men begge lag kom til noen brukbare sjanser. Etter fem minutter kombinerte Mark Noble fint med Marko Arnautovic og førstnevnte ble satt opp i god posisjon like utenfor boksen, men midtbanespilleren sleivet i det han skulle avslutte.

Etter 13 minutter var Arsenal nær ved å ta ledelsen da Alexandre Lacazette satte fart og tok seg inn i 16-meteren. Han avsluttet fra skrått hold, men keeper Lukasz Fabianski reddet med en benparade.

West Ham hadde også sine muligheter og den største sjansen kom etter 32 minutter da Felipe Anderson fikk ballen av Samir Nasri og forsøkte et skudd. Ballen snek seg lite utenfor målet til Arsenals Bernd Leno.

Til pause sto det imidlertid uten scoringer i London.

Unggutt med scoring

I andreomgang skulle det bare gå noen minutter før ballen lå i nettet. Felipe Anderson kom seg ned til linja og slo 45 grader tilbake. Arsenal var først på ballen, men klarte ikke å klarere, og Nasri fikk pirket kula bort til unggutten Declan Rice. Han hamret «The Hammers» opp i føringen.

Nasri, som spilte sin første ligakamp for West Ham, kunne også glede seg over en assist mot klubben han spilte for mellom 2008 og 2011.

Arsenal trengte en scoring og både Pierre-Emerick Aubameyang og Alex Iwobi kom til gode sjanser etter 64 og 67 minutter, men det ville seg ikke for Arsenal, og begge sjansene endte på utsiden av kassa.

I det 82. minutt fikk gjestene ballen i mål ved Aubameyang, men linjemannen var oppe med flagget og vinket korrekt for offside.

På tampen fikk Arsenal nok et mål annullert for offside, og dermed endte det med tap Unai Emerys gutter.