RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arne sjarmerer Østersund

Foto: hesteguiden.com
Arne Nilsen gjør suksess når han er på gjestevisitt i Sverige og torsdag skal han lure dem med Storsjarmøren.

På Klosterskogen i Skien mandag prikket Håkon Einar Hansen seks rette på sitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten! Hele nitten av Hansens andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen holder også strålende tipsform om dagen. Onsdag ble det full fest i lukene under V4-løpene på Øvrevoll. Det minste V4-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 144) satt klokkerent og betalte tilbake svært pene 4 959 kroner.

På Eksperten ble det fest i alle retninger og 23 andelslag satt rett inn og totalt hentet Nettavisens lesere tilbake nesten 200 000 kroner på Øvrevoll onsdag. Festen fortsatte på Bjerke på kvelden, når vi prikket V5 på tolv andelslag på Eksperten til en utbetaling på fine 4 528 kroner, og vårt største system i V75 på Eksperten fikk en drøss med femmere til en utbetaling på pene 31 284 kroner.

V4-spillet går altså som toget for tiden og torsdag er det Østersund som er vertskap for V4-løpene med flere norske ekvipasjer på plass, herunder vår banker som dukker opp allerede i V4-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Storsjarmøren og Arne.
4 Storsjarmøren i V4-1 står foran en helt riktig oppgave. Bokli Eld-sønnen er vant til å møte mye bedre hester enn de han går mot i dag. Han var strålende i et løp under Jarlsberg grand Prix-uken i år, hvor han vant på sterke 1.25,1 over 1609 meter. I løpet nest sist på Leangen hadde 6-åringen kun seiersmaskinen Husankongen foran seg i mål.

Sist på Leangen gjorde han noe så sjeldent som å galoppere. Storsjarmøren har vist seg veldig travsikker i løpene, og vi setter galoppen sist på uturskontoen. Her kommer Arne Nilsen til å satse mot tet direkte fra et ypperlig startspor og vel i tet må dette være en solid vinnersjanser. Vi tror på tet fra start til mål og velger å bankerspille i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Se opp for Blekkan!
Jomar Blekkan er alltid farlig når han tar turen til Östersund, og det er han også i dag. 4 Nordlirappen skal ha en solid sjanse feilfritt i sitt løp. Han har vært ute mot knallhard motstand i hele år, og har en hardhet som skal til for å hevde seg i dette løpet. Motstanden er mye enklere i dette løpet enn de han har vært vant til å møte.

Han har ikke imponert i de siste startene, men i starten på Östersund 18/05 i år tente han ekstremt på pisken, og slo gode hester som Torlandia, Trippa Undan, Krusen og Granli Nicolai med over 20 meter. Vi føler Nordlirappen blir en helt annen hest med pisken. Selv om han kommer ut med noe usikker form, skal han ha en topp sjanse til å hevde seg i i V4-3/DD-2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere