RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arnis RBK-mareritt

Foto: Kallestadm, Gorm/Scanpix
Sist oppdatert:
I fjor vant Rosenborg på Ullevaal etter tidenes sleivspark av Arni Gautur Arason. Lørdag var Vålerenga-keeperen igjen uheldig mot gamle lagkamerater.

ROSENBORG – VÅLERENGA 3-2:

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): - Jeg kunne ha tatt de to første målene, sier Arason rett ut til TV 2 Nettavisen etter 2-3-nederlaget på sin gamle hjemmebane.

1-0 ble satt inn av Steffen Iversen på en retur, etter at Arason slo et skudd fra Roar Strand rett ut i feltet.

- De nye ballene vingler veldig mye, så jeg prøvde ikke å holde. Planen var å slå ballen unna, men boksingen ble altfor dårlig, medgir Arason.

Overbærende Rekdal
2-0 kom på et frispark Mikael Dorsin som snek seg under Arason på det fuktige gresset.

- Jeg kunne ha tatt den også, helt klart, sier Arason – som selvfølgelig var skuffet etter sitt første tap på Lerkendal siden han forlot Rosenborg.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal nekter å gjøre Arason til syndebukk, men innrømmer at den islandske landslagskeeperen ikke hadde sin beste dag.

- Må jobbe knallhardt
- På en topp dag hadde Arni tatt de to første. Det er han fullstendig klar over selv, så jeg trenger ikke gjøre noe poeng ut av det.

Rekdals oppsummering av kampen som sådan er todelt:

- Offensivt er vi kjempegode. Vi skaper masse sjanser og bør selvfølgelig score tidligere. Defensivt er det altfor svakt. Vi slipper inn altfor lette mål, og sånn har det vært både i serien og europacupen. Det må vi jobbe knallhardt på treningsfeltet for å bli kvitt, fastslår han.

Nakkekink for Fredheim Holm
Rekdal fikk for øvrig en vanskelig inngang til kampen da Daniel Fredheim Holm fikk kink i nakken fredag kveld og ikke kunne bli med til Trondheim. I stedet satte inn Tore Andre Flo – som leverte en kamp helt på det jevne.

Tapet gjør at Vålerenga igjen nærmer seg bunnen av Tippeligaen, etter en oppløftende start på vårsesongen. Rekdal depper likevel mer over tapet på Lerkendal enn over framtidsutsiktene.

- Det er ti kamper igjen. Og fortsetter vi å spille like god offensiv fotball som vi gjorde her, kommer vi til å vinne mange fotballkamper, fastslår Kjetil Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere