Gå til sidens hovedinnhold

Arrangøren spilte feil nasjonalsang under Frankrike mot Albania

Da bortelagets nasjonalsang skulle spilles fikk samtlige seg en overraskelse.

Alt gikk ikke helt etter planen da Frankrike skulle ta i mot Albania i EM-kvalifiseringen i Paris lørdag kveld. For da nasjonalsangene skulle spilles før kampen, så kom en melodi få dro kjensel på.

Arrangøren hadde nemlig klart å spille av nasjonalsangen til Andorra, som også er i gruppen til Albania og Frankrike. Flere av Albanias spillere så tydelig irriterte ut over feilen som hadde blitt gjort.

Også de fremmøtte albanske supportere reagerte med sinne fra sin tribuneplass, og man kunne høre piping mot sangen som ruvet ut over Stade de France.

Les mer: - Real Madrid vil strekke seg langt for å hente Kylian Mbappé

Albanerne skal visstnok ha nektet å spille kampen inntil de fikk høre sin egen nasjonalsang, hvilket de til slutt fikk. Etter det skal arrangøren, nok en gang, ha gjort en kardinalsynd.

- Tåpelige øyeblikk på Stade de France. Avspark er utsatt fordi de spilte Andorras nasjonalsang istedenfor Albanias. Speakeren beklaget for utsettelsen, og så unnskyldte han seg for .. Armenia, skriver journalisten Matt Spiro på Twitter.

Det er flere som har lagt merke til den pinlige feilen som ble gjort på den franske nasjonalarenaen.

Albania, Andorra og Frankrike spiller alle i gruppe H i kvalifiseringen til neste sommers EM-sluttspill. Den gruppen ledes av Island, som har tre poeng mer enn Tyrkia på andreplass.

Armenia, på sin side, finner vi i gruppe J. Den ledes av Italia, mens Finland og Bosnia & Hercegovina er å finne på plassene foran.

Frankrike vant til slutt kampen 4-1.

Les også

Scoring og målgivende for Graham Hansen i «El Clásico»

Kommentarer til denne saken