Gå til sidens hovedinnhold

«Arsène Wenger» mener van Persie bør angre

Lader opp til storkampen med frekk sang.

Søndag barker de to tidligere erkerivalene i engelsk fotball, Manchester United og Arsenal, sammen på Old Trafford.

Etter noen år med roligere oppladning foran kampene, ser de mange følelsene rundt gigantoppgjøret endelig ut til å være tilbake for fullt, når Arsenal nå virker å være en reell tittelutfordrer i serien.

Wayne Rooney har allerede vært ute og stilt spørsmål ved om Arsenal er gode nok for å kjempe om ligagullet, til tross for at londonklubben allerede har skaffet seg en fem poengs luke ned til nummer to på tabellen.

Heller ikke fra Arsenal-leiren er det helt rolig. Men der spillerne har forholdt seg stille, er det denne gangen fansen som er ute og ypper.

På arsenalbloggen Gunnerblog.com har eieren nemlig dratt på seg grå parykk og fransk aksent, og gjort sitt beste(?) for å etterligne Arsenal-manager Arsene Wenger i en cover-låt av Cee-Lo Greens «F*ck you» rettet mot tidligere Arsenal-spiss Robin van Persie.

I parodi-låta går «Arsène Wenger» hardt ut og skryter av Arsenals gode sesongstart, samtidig som han harselerer med Uniteds noe dårligere innledning på Premier League.

Van Persie får også gjennomgå, og får ettertrykkelig beskjed om hvordan ståa er i serien. Budskapet er tydelig:

«Nå som Ferguson og Moyes har tatt over, blir det ikke flere trofeer på deg», er noe av det Wenger-imitatoren synger til van Persie.

Selv om både parodiegenskapene og tekstinnholdet tvilsomt holder høyeste klasse, er bloggvideoen et tydelig tegn på at følelsene rundt søndagens storkamp for alvor er tilbake.

Så gjenstår det hvem som til slutt får den siste latteren ...

Se «Arsène Wengers» sang til Robin van Persie her:

HTML EMBED

P.S: Søndagens kamp mellom de to storhetene sparkes i gang klokken 17.10. Hvis du ikke skal se kampen på TV eller fra tribuneplass, kan du følge all dramatikken i vårt livesenter NaLive.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken