RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jean-Pierre Clatot (AFP)

Arsenal bekreftet storkjøp

Sist oppdatert:
Henter fra Frankrike igjen.

Arsène Wenger har allerede sikret seg stjernespissen Marouane Chamakh gratis fra Bordeaux. Nå har han åpnet pengeboka for å sikre seg nok en spiller fra fransk toppserie.

Laurent Koscielny er hentet for 8,5 millioner pund fra Lorient.

24-åringen er midtstopper, og blir en viktig forsterkning for et Arsenal-lag som fort kan bli ribbet i den posisjonen. Fremtiden til William Gallas, Mikael Silvestre og Sol Campbell er nemlig fortsatt usikker, og det er ikke sikkert at noen av dem spiller for London-klubben kommende sesong.

Koscielny har aldri spilt for det franske landslaget, men med godt spill for Arsenal - og det som skjedde med det franske landslaget i Sør-Afrika - kan han kanskje være en mann for Laurent Blanc utover høsten.

- Han er en midtstopper med store kvaliteter som spilte ekstremt bra for Lorient forrige sesong. Han er sterk, og har utviklet seg raskt. Han har også vist at han er mentalt sterk. Han er en fighter og et konkurransemenneske. Han er en fantastisk tilvekst til laget vårt, sier Arsène Wenger til klubbens nettside.

- Det er stort å komme til Arsenal. De er en av de største lagene i Europa, og har en masse fantastiske spillere. Jeg ser fram til å spille for dem både i Premier League og i Mesterligaen. De har også en av verdens beste managere, og jeg kan nesten ikke vente med å gjøre en jobb for ham, sier Koscielny.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere