Gå til sidens hovedinnhold

- Arsenal bør holde kjeft om Hauge

Tidligere Arsenal-spiller Niall Quinn mener klubben bør slutte å klage på Terje Hauge.

Quinn, som spilte for Arsenal fra 1983 til 1990, mener klubben står i fare for å miste respekten og sympatien hvis den ikke holder kjeft om Terje Hauges innsats.

- Arsenal må trekke pusten, og tenke nøye gjennom ting. Hvis ikke står de i fare for å miste all den nøytrale sympatien, sier Quinn i sin spalte i The Guardian.

- Da de spilte finalen hadde de nesten hele nasjonen bak seg. Rett og slett på grunn av filosofien Arsene Wenger har klarte å implementere i klubben. Det er litt på samme måte som med Manchester United i 1999. Det handler om å angripe. Noe annet er ikke et alternativ. Derfor ønsket de fleste i England at de skulle vinne Champions League-finalen i 1999. Det samme var det nå med Arsenal, legger han til.

Quinn påpeker at Chelsea ikke har klart det samme. Folk har delte meninger om Chelsea. Det samme gjaldt Liverpool i fjor. Ingen ble bergtatt av John Arne Riise og lagkameratene, og den nøytrale engelskmann heiet ikke nødvendigvis på Anfield-laget mot AC Milan.

- Fortsetter Arsenal å klage vil nøytrale mennesker raskt kunne påpeke at Eboué filmet før frisparket som ga 1-0. Og at Samuel Eto´o ikke var i offside da han utliknet. Sannheten kan være brutal. For hvorfor la egentlig Jens Lehmann ned Eto´o så tidlig i kampen? Han må ha vært klar over konsekvensene. Og selv om Lehmanns erstatter, Manuel Almunia, gjorde noen glimrende redninger, så slapp han inn to mål ved nærmeste stolpe. Jeg legger ikke skylda på ham, men hadde Peter Schmeichel sluppet inn de to skuddene? Hadde Jerzy Dudek? undrer Quinn.

- Jeg føler med Arsenal, men jeg liker ikke denne bitre ettersmaken, konkluderer han.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken