RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-direktør ber om unnskyldning

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Men forsvarer også manager Arsène Wenger etter sjokktap.

Arsenals administrerende direktør Ivan Gazidis har beskrevet Arsenals sjokktap i ligacupen mot Bradford City som «ikke godt nok».

- Det som skjedde tirsdag kveld var ikke godt nok, og det gjorde oss alle opprørte og sinte. Jeg ønsker å si unnskyld til alle dere, spesielt fansen, som reiste opp dit. Dere ga som vanlig en utrolig støtte og dere fortjente bedre, sier Gazidis ifølge ESPN

- Dette er noe vi vil jobbe hardt for å få rettet på. Vi jobber alle hardt og er desperate etter å få suksess og trofeer. Se inn i øynene til de ansatte her, se på måten de snakker. Vi skal klare å få dette til, sier Gazidis.

- Får 60 millioner pund
Til tross for sjokktapet mot Bradford hevder ESPN å vite at Arsène Wengers posisjon som manager ikke er truet. Og klubben vil fortsette å satse på sine langsiktige planer.

Den eneste forandringen som kan komme til å skje, er at Wenger vil å få betydelige summer å handle for i det kommende overgangsvinduet. Noen hevder at franskmannen kan komme til å få nærmere 60 millioner pund å rutte med i januar.

På tynn is
Det har stormet rundt Arsenal-manager Arsène Wenger etter sjokktapet mot Bradford City tirsdag.

The Times skrev blant annet dagen etter tapet at Wenger lever på tynn is i Arsenal.

Også norske eksperter tror tiden kan være inne for å få inn en ny manager.

- Når supporternes reaksjoner begynner å bli såpass sterke mot klubbens mest suksessrike manager noensinne, så er det et tegn på at noe er veldig galt. Det er smertelig å si det, men jeg tror det kan være tid for en forandring i Arsenal, sier sportssjef i C More og Arsenal-supporter Kenneth Fredheim til Nettavisen.

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere